2017-01-23 16:48


Un lider UNPR: O remaniere ar fi oportună

 |  18:22
Un lider UNPR: O remaniere ar fi oportună

Un senator al UNPR, Sorin Chivu, vicepreşedinte al formaţiunii sale, este de părere că, din cauza unui „management defectuos”, se impune în acest moment o remaniere guvernamentală.

”Eu, Sorin Chivu, susţin o remaniere guvernamentală ca urmare a managementului defectuos care a generat mişcări stradale în România”, a declarat joi Chivu, pentru Agerpres. Senatorul a refuzat să nominalizeze miniştrii care ar trebui remaniaţi, precizând că nu este mandatat să facă afirmaţii în acest sens. De asemenea, Chivu a criticat reacţia premierului Emil Boc în contextul protestelor, parlamentarul apreciind că mesajul primului-ministru a fost dat „mult prea târziu”. „Premierul nu a ieşit sâmbătă, duminică cu un mesaj. Mesajul a fost dat mult prea târziu. Din punctul meu de vedere, mesajul trebuia dat chiar din prima seară către ministrul administraţiei şi internelor, către jandarmerie, către protestatari. Era nevoie de un mesaj de calm”, a explicat senatorul progresist.

În ceea ce priveşte insistenţa USL referitoare la organizarea de alegeri anticipate, vicepreşedintele UNPR a apreciat că, de fapt, este vorba despre dorinţa copreşedinţilor acestei construcţii politice - Victor Ponta şi Crin Antonescu - de a face „senzaţie”.

”Lipsa de experienţă politică a acestora îşi spune cuvântul. Victor Ponta şi Crin Antonescu ar trebui să realizeze că alegerile anticipate s-ar suprapune cu cele locale. E vorba doar despre dorinţa lor de a face senzaţie. În plus, alianţa USL nu există acum în formula PNL-PC-PSD pentru că, din cunoştinţele mele, PC nu s-a reînscris ca şi partid politic, aşa cum cere legea”, a mai spus Sorin Chivu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Sorin Ghicu, remaniere, coalitie guvernamentala, remaniereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PAVELINA
20 Ian 2012

da remanierea ar fi o buna oportunitate in acest moment. Implicarea lui Chivu nu face altceva decat sa-si exprime parerea si totodata da dovada ca ii pasa de romani.
PETRICA
20 Ian 2012

EU sustin aceasta opinie a domnului Chivu pentru ca asa ne face sa fim mai responsabili si doar asa se poate dezvolta Romania...avem nevoie de oameni d genul acesta in politica romaneasca care spun lucrurilor pe nume.
ALINA
20 Ian 2012

in sfarsit cineva caruia ii pasa si care se implica , asta denota faptul ca omul asta chiar vrea ceva bun pentru societate
MIHAELA
20 Ian 2012

Orice om are dreptul sa isi exprime parerea si prin faptul ca o face arata atitudine si implicare.
DOINA
20 Ian 2012

UNPR-ul este ca de obicei pe pozitii. Domnul Chivu exprima foarte concret faptul ca este necesara o remaniere guvernamentala care ar putea reda echilibrul de care Romania are atata nevoie in aceste momente tulburi.
NICOLAICIUS
21 Ian 2012

Un punct de vedere si atat. Domnul senator a vorbit in nume personal, nu in numele UNPR. Ar fi de preferat sa vedem declaratii oficiale.
ION
21 Ian 2012

Azi am auzit un lider PDL ca cerea remanierea, confirmand astfel si afirmatiile lui Chivu de la UNPR. Deci coalitia functioneaza!
DRAGAN
21 Ian 2012

Chivu nu este unul dintre lideri, este un reprezentant dar nu este lider si nu putem lua drept opinia sa opinie oficiala a UNPR dar, asa cum a spus si Ion, mai sus, remanierea este pe buzele tuturor zilele astea.
Random image