2017-01-22 05:48

POLITICA


Un Mowgli european al secolului al XXI-lea

 |  17:08
Un Mowgli european al secolului al XXI-lea

      Un adolescent misterios le dă bătăi de cap autorităţilor germane şi britanice, după ce a apărut la o secţie de poliţie din Berlin susţinând că a trăit ultimii 5 ani izolat cu tatăl său, într-o pădure.

Tânărul, care afirmă că are 17 sau 18 ani, nu-şi aminteşte nimic despre provenienţa sau identitatea sa, susţinând doar că prenumele său este Ray. Autorităţile au fost puse în dificultate şi pentru că, deşi adolescentul a fost descoperit în apropierea capitalei Germaniei, el vorbeşte în engleză, în timp ce limba germană o cunoaşte foarte puţin, relatează The Guardian. Ray le-a povestit poliţiştilor că în ultimii 5 ani a trăit într-o pădure cu tatăl său, după moartea mamei sale, pe care-şi aminteşte că o chema Doreen. Cei doi au trăit în corturi şi adăposturi improvizate, până în urmă cu două săptămâni, când tatăl lui Ray a decedat. Tânărul s-a folosit de o busolă şi de indicaţiile date de tatăl său înainte de a muri pentru a găsi ajutor.

Actualmente, poliţia din Berlin conlucrează cu angajaţii ambasadei Marii Britanii pentru a încerca să descopere dacă tânărul este cetăţean englez sau al altei naţiuni vorbitoare de limba engleză. Băiatul este într-o formă fizică şi psihică bună şi nu prezintă semne ale unor abuzuri, au precizat poliţiştii germani. Aceştia au transmis fotografia băiatului prin Interpol către toate ţările conectate la reţea pentru a încerca să desluşească misterul identităţii lui Ray.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image