2017-01-20 10:16

POLITICA


Un preşedinte nesincer

 |  18:47
Un preşedinte nesincer

Două treimi dintre români sunt de părere că discursul preşedintelui Traian Băsescu rostit în ziua de 25 ianuarie nu a fost sincer, potrivit unui sondaj realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES). Potrivit cercetării, 66% dintre respondenţi consideră că discursul preşedintelui Traian Băsescu nu a fost sincer, 30% spun că a fost sincer, iar 4% nu ştiu sau n-au răspuns.

Conform sondajului, respectivul discurs a fost urmărit de 69% dintre români, iar dintre cei care l-au urmărit, 97% au făcut-o la televizor. 98% dintre români au auzit de manifestaţiile din stradă care au avut loc în ultimele săptămâni şi 81% consideră că ele sunt un lucru bun, potrivit aceleiaşi cercetări. Sondajul IRES a fost realizat în perioada 27-28 ianuarie 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MATA HARI îN MIZERIE
01 Feb 2012

Dacă din întâmplare veți accesa saitul noii trompete a lui Băsescu, Exploziv News, veți constata cu indignare că țățica Simona Fica, foc de urâtă ca și o vrăjitoare din poveștile populare, care se crede zâna cea frumoasă, a întors macazul în favoarea puterii, bine înțeles pe bani grei. Dacă până mai ieri tuna și fulgera împotriva „securistului Băsescu” pe care l-a reclamat penal chiar și la Tribunal, astăzi această paparudă și-a vărsat lăturile și în special voma de la ficați către USL pe care nu de mult o aplauda. Fomista de bani, scrie acum pe saitul său pe care l-a înregistrat până și pe copy right ca nu cumva cineva să copieze cretinitățile pe care le debitează și care din fericire nu sunt citite sau interpretate de nimeni decât de Băsescu și de gașca lui de hoți și poate de unii internauți care din întâmplare cad pe saitul ei sau care vor să mai vadă ce imbecilități a mai produs muma pădurii, scrie deci tot felul de prăpăstii de care sunt sigur că nici ea nu le crede. Pofta de bani este la ea deosebită și nu se dă în lături de la nimic. Mai mult, se crede o Mata Hari a României (spun eu : în mizerie deoarece adevărata Mata Hari era o frumusețe) pentru că colaborează cu organele de securitate și poliție politică ale bețivului Băsescu care a luat-o în brațe ca și pe celelalte centuriste de la marginea Bucureștilui. Am convingerea că nu peste mult timp, împreună cu adoratul său marinar, va fi fuziată așa cum Mata Hari a sfârșit în Franța după Primul Război Mondial.

Adauga un comentariu

Random image