2017-01-23 10:30


Un senator PDL s-a săturat de politică

 |  19:20
Un senator PDL s-a săturat de politică

Iulian Urban, senator PDL, vrea să se retragă din politică, conform unei postări de pe site-ul personal, intitulată „Cu plecăciune de la un vierme din politică”.

Senatorul Iulian Urban anunţă iminenta sa retragere din viaţa politică. Într-un text publicat pe blogul personal, Urban se autointitulează „viermele din politică”, un fel de replică pentru o afirmaţie precedentă în care senatorul PDL afirmă despre protestatarii pro-Arafat că sunt „nişte viermi care îşi merită soarta”, fapt ce a stârnit revoltă printre utilizatorii de internet. „Am ajuns la concluzia că politica e făcută pentru cei care sunt în politică de 20 de ani, cei care au dosare penale, fură, ştiu să mintă şi să le spună oamenilor ceea ce vor să audă şi le cumpără votul cu sticla de ulei şi cu punga de mălai. Şi nici oamenii  nu vor altceva. Sunt convins că şi la toamnă tot pe cei de acest fel îi vor alege. Cei care sunt altfel, sunt pur şi simplu ejectaţi, atât de sistem, cât şi de alegători, şi atunci de ce să te mai implici?”, spune Iulian Urban. Acesta se declară amărât de înjurăturile primite de la comentatorii săi, „65%  fiind de la femei”, conform afirmaţiilor sale.

Democrat-liberalul reia în textul său comparaţia cu viermele: „Recunosc că în politică m-am simţit mereu ca un vierme în undiţă. Grav nu este neapărat că te lupţi cu morile de vânt, că nu prea ai cu cine în politică să schimbi ceva, însă constat acum că grav este că nu ai nici pentru cine”, mai scrie acesta. “Nu merită să vii din viaţa «civilă», să intri în politică şi să ai naivitatea să crezi că dacă vrei să lupţi cu sistemul, cei de acasă te vor aprecia”, îşi încheie postarea Iulian Urban. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: iniţiative _legislative, cetăţeni, injurii, femei, privatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SOCRATES
17 Ian 2012

limbajul tau sub-urban spune cita educatie ai! tu,nu vi din viata civila,vi din pestera!!!!
MOROMETE
18 Ian 2012

Regrete tardive. Trebuia să chibzuieşti bine, când ai făcut pasul spre politică. Nu încerca acum să dregi busuiocul. Nu ţine. Locul tău, ca de altfel al întregii clase politice din 90 până-n prezent, este la puşcărie. Singurele excepţii, care din păcat, nu mai sunt printre noi ar fi tocmai aceia amintiţi în articol: seniorul Coposu, dl.Raţiu. Nu ai fost şi nu eşti capabil să-i înţelegi, ca oameni care trăiseră istoria unor vremuri de adevărată democrarţie şi ar fi dorit să facă cu adevărat ceva pentru românii de rând. Tot nu-mi este clar de ce zici că ai intrat în politică ? Ca să-i consideri viermi pe cei care în naivitatea lor te-au votat ? Dacă mai ai un dram, deşi mă îndoiesc, de demnitate, mergi la partidul tău şi rupe-ţi carnetul în faţa lui basescu şi boc. Poate, zic poate, numai aşa îţi mai speli din păcatele făcute cu voie.
C-TIN
18 Ian 2012

Cei care sunteti mai mai in varsta cred ca va aduceti aminte de expresia ,, si viermii astia ,, spusa ce coana Leana( Ceauseasca ), expresie care ne-a urmarit ani de zile si care i-a oferit loc de odihna cu verdeata. Domnul Iulian Urban ca urmas al coanei Leana prin faptul ca este convins de faptul ca parvenitismul si bani legitimeaza prostia, nesimtirea, aroganta si desconsiderarea celor din jur, nu merita decat aceeas soarta. Sa nu uite ca averea i-am facut-o noi! Daca nu l-am mai baga in seama ar saraci si ar trebui sa se ia de agricultura.

Adauga un comentariu

Random image