2019-03-26 18:41


Undă verde de la Senat pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea

 |  11:59
Undă verde de la Senat pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea

Plenul Senatului a aprobat, miercuri, cererea privind încuviințarea începerii urmăririi penale pe numele lui Gabriel Oprea, acuzat de abuz în serviciu.

Solicitarea DNA a primit 102 voturi "pentru" şi 31 "împotrivă", potrivit unor surse parlamentare, citate de Agerpres.

Senatorii au votat secret cu bile.

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, miercuri, că se consideră nevinovat şi abia aşteaptă să se prezinte în faţa procurorilor „ca să rezolve” această problemă. Senatorul a mai spus că le-a cerut colegilor din Senat să voteze pentru ridicarea imunităţii.

"Am trimis o scrisoare Senatului prin care am cerut ridicarea imunității parlamentare. Așa mi s-a părut corect. Este o plângere. Procurorii, ca întotdeauna, în orice caz al unui cetățean din România, trebuie să o soluționeze. Eu știu că mi-am făcut datoria, nu am cerut nimic în plus față de ceilalți miniștri de Interne. Mă consider nevinovat și abia aștept să mă prezint în fața procurorilor ca să rezolv această problemă", a declarat Gabriel Oprea, înainte de începerea ședinței plenului Senatului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-03
Citeste si:
Gabriel Oprea: Abia aştept să mă prezint în faţa procurorilor
Deputat PSD, despre amânarea protocolului cu UNPR: Problema este la Gabriel Oprea
Gabriel Oprea, despre amânarea pactului cu PSD: E o zi specială pentru mine
Gabriel Oprea: Nu îmi este frică de nimeni şi de nimic...

TAGURI: unde, verde, senat, urmarire, penala, gabriel oprea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Feb 2016

ACEST EXCROC IN 48 DE ORE TREBUIE ANCHETA , JUECAT SI ARESTAT.
ALO ROMANIA
03 Feb 2016

IZMENARUL TREBUIE INCULPAT NIMENI SI PENTRU ASASINATELE DIN 13-15IUNIE CAND A LICHIDAT DUSMANII LUI ILIESCU...IA ZI IZMENARE ERAI SMEKER CAND UMBLAI IMBRACAT IN MINER?DE CE AI ASASINAT UN JURMALIST FRANCEZ DE LA TF2?SI SE PARE CA LA FEL AU MURIT "MISTERIOS" IN TIMPUL MINERIADEI SI NISTE JURNALISTI OLANDEZI...ERAU DE VINA CA V-AU FILMAT MOACELE DE TERORISTI IMBRACATI IN MINERI...EU AS VREA SA TE VAD IMPREUNA CU ILIESCU INCULPAT LA DOSARUL CRIMELOR IMPOTRIVA UMANITATII...ATI FACUT TOATE PORCARIILE SI CULMEA...ATI AJUNS IN CELE MAI INALTE FUNCTII IN STAT...IN STATUL MAFIOT INSTAURAT DE ILIESCU DUPA 1989...AI DEVENIT MARE CAPITALIST DE CUMETRIE..LATIFUNDIAR...MAFIA PERSONALA A LUI NASTASE ADRIAN..SI COCOS...TU TE OCUPAI DE ASASINATE POLITICE...PROTEJAI MAFIOTII
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...