2016-12-09 07:51

POLITICA


Ungureanu doreşte reorganizarea centrelor pentru situaţii de urgenţă

 |  10:54
Ungureanu doreşte reorganizarea centrelor pentru situaţii de urgenţă

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a afirmat, vineri, că doreşte reorganizarea centrelor pentru situaţii de urgenţă sub o singură autoritate. La ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Administraţiei şi Internelor de către Gabriel Berca, Ungureanu a subliniat că este adversarul disipării instituţionale.

"Sunt adversarul disipării instituţionale a centrelor de reacţie în situaţii de urgenţă şi mă gândesc foarte serios la reorganizarea lor sub o singură autoritate coordonatoare. Cheltuiala de resurse, timp ne face rău", a afirmat Ungureanu. Totodată, acesta a adăugat  că anul în curs nu este uşor, mai ales din perspectiva alegerilor, pentru care Guvernul ''îşi pune la bătaie credibilitatea''. Premirul a subliniat că ''avem nevoie de alegeri corecte, organizate în cadrul legii''.

MAI este instituţia care, prin dialogul cu fiecare cetăţean, primeşte cel mai repede reacţiile oamenilor la rezultatele propriei activităţi, potrivit lui Ungureanu. ."Mă bucur că a spus (Berca n.r.) că îşi priveşte instituţia pe care o păstoreşte ca fiind cea mai importantă din Guvernul României. Sper ca şi activitatea şi rezultatele să fie cele mai importante din Guvern", a declarat şeful Guvernului, care a apreciat sinceritatea, dăruirea pe care foarte mulţi dintre angajaţii MAI o au.

Mihai-Răzvan Ungureanu a precizat căîi este recunoscător fostului ministru Traian Igaş pentru activitatea desfăşurată la conducerea MAI şi, totodată, a adăugat că Gabriel Berca are întreaga lui susţinere, informează  Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: Ungureanu, MAI, reorganizare, centreComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image