2018-12-10 19:40


UNPR sprijină actualul Guvern. Oprea tratează cu lejeritate viitoarea moţiune PNL

 |  19:56
UNPR sprijină actualul Guvern. Oprea tratează cu lejeritate viitoarea moţiune PNL

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, sâmbătă, la Piteşti, în cadrul CN al PNL, depunerea în Parlament, pe 5 iunie, a moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenţă, dar liderul UNPR, Gabriel Oprea, crede că această măsură nu va ridica probleme actualei guvernări.

Întrebat despre moţiunea de cenzură a PNL, preşedintele UNPR a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu crede că „actuala majoritate guvernamentală are vreo problemă cu moţiunea din 5 iunie”. „Întotdeauna am sprijinit guvernele din care am făcut parte, e o problemă de bun-simţ până la urmă să-ţi respecţi cuvântul şi să creezi. Şi noi am creat în mod indubitabil - mă refer la UNPR - în ultimii cinci ani, stabilitatea economică şi politică de care România a avut nevoie, mai ales într-o conjunctură economică complicată sau în actualul context de securitate”, a spus Oprea, adăugând că România generează stabilitate şi securitate în regiune.

„Pentru că ştiu că întotdeauna apar zvonuri, apar speculaţii, vreau să precizez încă o dată că UNPR este parte a actualei majorităţi guvernamentale, este şi rămâne parte dintr-un guvern bun, apreciem noi, pentru România. Cu alte cuvinte, îl susţinem pe premierul Victor Ponta şi susţinem parteneriatul corect pe care-l avem cu preşedintele Klaus Iohannis”, a mai spus Oprea.

„E singurul lucru care ne mai lipsea. Avem premier, avem program de guvernare, ne mai trebuie moţiune de cenzură. Pe scurt, 5 iunie, tema este una pe care nu o putem refuza românilor din Diaspora, votul prin corespondenţă”, este declaraţia dată recent de Alina Gorghiu, dar care nu-l îngrijorează pe Oprea.

Altfel, deputatul independent Dumitru Niculescu s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR). De luni, acesta îşi va desfăşura activitatea în Grupul PSD din Camera Deputaţilor, conform unui comunicat al UNPR. Dumitru Niculescu a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 30 Olt, Colegiul uninominal nr. 5. Acesta a intrat în Parlament pe listele PP-DD. Anterior, el a mai fost membru al PDL și al UNPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-25

TAGURI: unpr, guvern, gabriel, oprea, pnl, alina, gorghiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...