2018-12-12 05:09


UNPR susţine soluţia amplă pe care Klaus Iohannis o va considera corectă

 |  08:42
UNPR susţine soluţia amplă pe care Klaus Iohannis o va considera corectă

UNPR a precizat, într-un comunicat de presă, că "înțelege sensul nemulțumirilor exprimate de români inclusiv prin protestele din aceste zile", motiv pentru care opțiunea partidului este să susțină „acea soluție amplă pe care Președintele României o va considera corectă și utilă în acest moment".

Formaţiunea a ţinut să menţioneze că face parte tot din actuala coaliție care formează majoritatea parlamentară, dar îl susține ca “întotdeauna” pe președintele României.

„O astfel de formulă trebuie să vizeze nu doar numele premierului desemnat, ci o soluție mai amplă care să răspundă tuturor cerințelor momentului. UNPR își dorește ca varianta pe care o va propune Președintele României să fie asumată de toate partidele politice din Parlament. Aceasta este singura formulă prin care vor putea fi îndeplinite așteptările românilor și, la fel de important, singura garanție că România va avea parte în continuare de stabilitate", a precizat UNPR.

Uniunea Naţională pentru Progresul României a explicat că a făcut aceste precizări "întrucât există o serie de încercări de a deturna și de a denatura sensul opțiunilor exprimate public de UNPR”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-08

TAGURI: unpr, sustine, solutie, ampla, klaus iohannis, considera, corecta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COMUNA
08 Noi 2015

Solutia sa furi din Rezervele si Trezireria Statului si sa vinzi lui Niro si Udrea - Cocos , aparind mafia Transpartinica .
ALT PRODUS SUPER-TOXIC
08 Noi 2015

PT.PLĂMÂNII ROMÂNIEI....DELETE!
CETATEAN
08 Noi 2015

Baiete de Fundulea , ridicat de Iordanescu , Fabricant de Doctori , ca militar nu ai voie sa deti Partid de Caracatita .Iesi afara mai repede pina nu ajungi linga Piedone .
Random imageUltimele stiri


loading...