2018-12-17 15:23


UNPR trimite votanţii la mănăstire

 |  21:00
UNPR trimite votanţii la mănăstire

În sectorul 5 din Bucureşti, şefii Uniunii Naţionale pentru Progresul României au născocit o nouă soluţie pentru a-l învinge pe Marian Vanghelie în alegeri. Dacă actualul primar le promite locuitorilor sectorului încă un vanghelion la sfârşitul anului, preşedintele filialei UNPR din sectorul 5, Corin Romanescu, îi duce pe cetăţeni în pelerinaje gratuite la mănăstirile Căldăruşani şi Snagov.

Soluţia celor din UNPR este ingenioasă, având în vedere că oamenii se aşteptau iar la mici şi bere, iar în afară de Biserica Ortodoxă, nimeni nu mai oferă pelerinaje gratuite la mănăstirile din ţară. Acţiunea va începe din data de 1 septembrie şi va fi organizată în fiecare miercuri. Astfel, Corin Romanescu începe bătălia pentru scaunul de primar al sectorului 5. D.B.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MATEI
23 Aug 2011

Trebuie sa recunoastem ca este un lucru foarte bun si de-a dreptul ingenios. Ii merge mintea UNPR-istului! Cred ca oamenii s-au saturat de banalii mici si bere. Putini isi permit pelerinaje la manastiri. A pornit bine Romanescu. Bafta multa si scapa-ne de Vanghelie!!
MARIUS
23 Aug 2011

Fara Vanghelie sectorul 5 ar fi avut alta soarta, una mai buna.
ANDRONACHE
23 Aug 2011

Oamenii nu mai vor potlogariile lui Vanghelie, asa ca mai mult ca sigur un periplu pe la manastiri, oferit de cei de la UNPR, va lumina mintea votantilor si Vanghelie va fi indepartat pana la urma din acest sector.
TEODOR
23 Aug 2011

Ideea nu e noua:la insistentele PDL-ului,Sorin Oprescu si RATB-ul au incercat aceasta forma de turism "ecumenic",dar nu au avut nici un spor!Dar daca UNPR plateste autocarele,sa vezi ce se va inghesui electoratul!
VANGHELION
23 Aug 2011

Se duc pensionarii, la manastiri si biserici. Ei au timp suficient, decat sa stea in fata blocului, mai bine in pelerinaj. Ce sa zic, initiativa buna a UNPR-ului, trebuie pusa in practica in toamna aceasta.
Random imageUltimele stiri


loading...