2018-12-13 06:07


UNPR vrea scaunul lui Vanghelie

 |  13:52
UNPR vrea scaunul lui Vanghelie

Preşedintele UNPR sector 5, Corin Romanescu este decis să câştige Primăria sectorului, care în momentul de faţă este păstorită de pesedistul Marian Vanghelie. „Sunt convins că toţi cei de aici, din sală, îi veţi da votul domnului Romanescu. Şi eu îi voi da votul lui Romanescu pentru că şi eu sunt locuitor al sectorului 5. Dacă doriţi să câştigăm Primăria Sectorului 5 trebuie neapărat să continuaţi la fel”, le-a spus Gabriel Oprea progresiştilor adunaţi la o şedinţă a organizaţiei de sector. Romanescu a precizat că pe lângă acest obiectiv, filiala UNPR a sectorului va urmări şi obţinerea a cel puţin 14 locuri în Consiliul local al sectorului 5 şi a patru colegii de deputaţi şi două de senatori de către reprezentanţii Uniunii. Mai mult, Romanescu le-a spus delegaţilor prezenţi la conferinţă că îşi doreşte o promovare mai bună a organizaţiei în mass-media. El vrea să pătrundă şi pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter, toate acestea pentru a atrage noi membri. Conferinţa anuală a UNPR sector 5 a avut loc, miercuri, la Palatul Parlamentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FANE
21 Oct 2011

In ritmul in care se desfasoara actiunile sociale ale UNPR in sector, Vanchelie va pierde primaria in fata oricarui candidat propus de UNPR
DUMI
21 Oct 2011

Pana aici i-a fost lui "care este". Daca Romanescu si-a propus sa castige primaria sectorului 5, atunci o va castiga. Oricum si oamenii din sector s-au saturat de potlogariile lui "almanahe" si doresc ceva mai bun, in speta un UNPR-ist.
DUTU
21 Oct 2011

Nu va mai imbatati atata cu UNPR ca nu ii ia nimeni locul lui Vanghelie la primaria sectorului 5. Doar daca nu vrea el sa mai candideze. Am citit pe undeva ca Vanghelie a inceput deja campania si va dona vreo 10.000 de mobile pentru a putea tine legatura mai bine cu alegatorii. Asa ca lui Romanescu al vostru nu-i ramane decat sa ii ceara lui Oprea 10 buc. statii mobile, din alea achizitionate pe bani grei de Stanculescu prin 90, sa poata tine si el legatura cu sustinatorii lui.
ANTI-JEGOSI
22 Oct 2011

@Dutule, si cum se vor apela intre ei: "ALO Nea Marean? Aici Ferentariul, m-auzi ma? Traiasca familia ta de smecher care esti, ai ceva si pentru gurili noastre slobode ceva de haleala? Ca venim la vot cu gasca."
RAHOVA
22 Oct 2011

Vanghelie nu a mai facut nimic in sectorul 5. Va aduc aminte de cum si in ce conditii se circula iarna in acest sector, pentru ca domnul Vanghelie nu vrea sa faca nici un contract cu firmele de dezapezire. Mai aduc aminte de mizeria si gunoaiele de pe strazi, de cohortele de caini maidanezi. Sa plece si sa lase locul unui adevarat edil, un om care stie sa faca administratie publica in acest sector.
SALAJ
14 Feb 2012

Hai sa fim seriosi...tot Vanghelie v-a castigas alegerile!Romanescu???
Random imageUltimele stiri


loading...