2017-01-18 16:12

POLITICA


UNPR vrea scaunul lui Vanghelie

 |  13:52
UNPR vrea scaunul lui Vanghelie

Preşedintele UNPR sector 5, Corin Romanescu este decis să câştige Primăria sectorului, care în momentul de faţă este păstorită de pesedistul Marian Vanghelie. „Sunt convins că toţi cei de aici, din sală, îi veţi da votul domnului Romanescu. Şi eu îi voi da votul lui Romanescu pentru că şi eu sunt locuitor al sectorului 5. Dacă doriţi să câştigăm Primăria Sectorului 5 trebuie neapărat să continuaţi la fel”, le-a spus Gabriel Oprea progresiştilor adunaţi la o şedinţă a organizaţiei de sector. Romanescu a precizat că pe lângă acest obiectiv, filiala UNPR a sectorului va urmări şi obţinerea a cel puţin 14 locuri în Consiliul local al sectorului 5 şi a patru colegii de deputaţi şi două de senatori de către reprezentanţii Uniunii. Mai mult, Romanescu le-a spus delegaţilor prezenţi la conferinţă că îşi doreşte o promovare mai bună a organizaţiei în mass-media. El vrea să pătrundă şi pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter, toate acestea pentru a atrage noi membri. Conferinţa anuală a UNPR sector 5 a avut loc, miercuri, la Palatul Parlamentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FANE
21 Oct 2011

In ritmul in care se desf asoara actiunile sociale ale UNPR in sector, Vanch elie va pierde primaria i n fata oricarui candidat propus de UNPR
DUMI
21 Oct 2011

Pana aici i-a fost lui "c are este". Daca Romanescu si-a propus sa castige p rimaria sectorului 5, atu nci o va castiga. Oricum si oamenii din sector s-a u saturat de potlogariile lui "almanahe" si doresc ceva mai bun, in speta u n UNPR-ist.
DUTU
21 Oct 2011

Nu va mai imbatati atata cu UNPR ca nu ii ia nimen i locul lui Vanghelie la primaria sectorului 5. Do ar daca nu vrea el sa mai candideze. Am citit pe u ndeva ca Vanghelie a ince put deja campania si va d ona vreo 10.000 de mobile pentru a putea tine lega tura mai bine cu alegator ii. Asa ca lui Romanescu al vostru nu-i ramane dec at sa ii ceara lui Oprea 10 buc. statii mobile, di n alea achizitionate pe b ani grei de Stanculescu p rin 90, sa poata tine si el legatura cu sustinator ii lui.
ANTI-JEGOSI
22 Oct 2011

@Dutule, si cum se vor ap ela intre ei: "ALO Nea Ma rean? Aici Ferentariul, m -auzi ma? Traiasca famili a ta de smecher care esti , ai ceva si pentru guril i noastre slobode ceva de haleala? Ca venim la vot cu gasca."
RAHOVA
22 Oct 2011

Vanghelie nu a mai facut nimic in sectorul 5. Va a duc aminte de cum si in c e conditii se circula ia rna in acest sector, pent ru ca domnul Vanghelie nu vrea sa faca nici un con tract cu firmele de dezap ezire. Mai aduc aminte de mizeria si gunoaiele de pe strazi, de cohortele d e caini maidanezi. Sa ple ce si sa lase locul unui adevarat edil, un om care stie sa faca administrat ie publica in acest secto r.
SALAJ
14 Feb 2012

Hai sa fim seriosi...tot Vanghelie v-a castigas al egerile!Romanescu???

Adauga un comentariu

Random image