2017-01-17 21:14

POLITICA


UPDATE. Liberalii sunt campioni naţionali la scandaluri erotice. Canapeaua lui Crin folosită pentru partide de sex | VEZI VIDEO

 |  14:32
UPDATE. Liberalii sunt campioni naţionali la scandaluri erotice. Canapeaua lui Crin folosită pentru partide de sex | VEZI VIDEO

PartidulNaţional Liberal intră într-un nou scandal sexual, după ce pe internet a apăruto înregistrare audio care redă o presupusă discuţie dintre Mihai Bălăşescu,secretar general adjunct al partidului, şi o femeie. Vocea, care pare a fi alui Bălăşescu, mărturiseşte că a întreţinut relaţii sexuale în biroul lui CrinAntonescu, chiar pe canapeaua acestuia. În trecut, liberalii Marius Nicoară şiPaul Păcuraru au fost şi ei protagoniştii unor scandaluri cu tentă sexuală.

Comentariilecolegilor lui Bălăşescu pe tema înregistrării sunt asemănătoare. Ei declară fiecă nu ştiu despre ce e vorba, fie că nu li se pare un subiect interesant pentruopinia publică. Sunt şi unii care aruncă responsabilităţile în braţelecolegilor. Mihai Voicu, purtătorul de cuvânt al PNL, a precizat pentru “Puterea”că ştie de înregistrare şi că, în opinia sa, ea nu reprezintă nimic altcevadecât “două voci pe internet, dintre care una este aproape neinteligibilă”.Voicu a declarat că alte comentarii nu are de adăugat,dar ne-a spus că “domnul Radu Stroe ar putea da mai multe declaraţii pemarginea acestui subiect”. În ciuda insistenţelor noastre, Radu Stroe, secretarulgeneral al PNL (deci, implicit, şeful lui Bălăşescu), nu a putut fi contactat.

Te mai întreb unlucru, dar zi-mi sincer, tu chiar ai fost cu ea în birou la Crin?

Pe canapeaua luiCrin, da.

Pe canapeaua luiCrin?!

Da.

Te-ai f… cu ea pecanapeaua lui Crin?

Da.

Şi nu ţi-a fost unpic ruşine?

Mie?! De ce?!

Păi, totuşi, epreşedintele, te duci cu oricine acolo să te f…?!

Ludovic Orban: ”Întrebaţi conducerea”

Orban preferă să nu comenteze pe marginea înregistrării,dar pasează problema în sânul conducerii partidului. „Nu mi se pare acesta a fiun subiect. Iar modul cum l-aţi abordat dumneavoastră nu a fost corect. Nu ammai vorbit cu el (cu Bălăşescu, n.r.) în ultimele zile. De unde să ştiu eu cese va întâmpla cu Bălăşescu? Întrebaţi conducerea partidului ce reacţii astârnit în partid apariţia înregistrării”, ne-a îndemnat liberalul, părând uşoriritat. Reamintim cititorilor că Mihai Bălăşescu este naşul lui Ludovic Orbanşi că i-a luat acestuia din urmă apărarea atunci când a fost implicat înaccidentul de maşină din decembrie 2007. Nici Relu Fenechiu, liderul PNL Iaşişi vicepreşedinte al Biroului Permanent Central al PNL, nu are reacţii pe temasubiectului. „Îmi pare rău, dar nu am fost încă la Bucureşti şi nu pot comentanimic. Neştiind exact despre ce e vorba, n-aş vrea să vă spun prostii. Ştiudoar că e o discuţie telefonică în care sunt folosiţi termeni nu tocmaiplăcuţi. Mâine mă duc şi eu la Bucureşti şi, cu siguranţă, atunci voi afla maimulte detalii”, a afirmat Fenechiu.

Norica Nicolai: „Aoleu, ce porcărie”

Europarlamentarul Norica Nicolai este de-a dreptul şocatăde informaţie. „Eu sunt în vacanţă! Nu ştiu nimic. Aoleu, ce porcărie! Totuşi,oricât de nebuni ar fi unii bărbaţi, nu cred că ar face ceva de genul ăsta!.Lasă-mă, te rog, să verific, nu-mi cere să fac nici un comentariu acum, cândnici măcar nu ştiu despre ce e vorba”, ne declară mai mult decât surprinsă deveste Norica Nicolai.

Bălăşescu este recidivist

Numele lui MihaiBălăşescu nu este la prima apariţie “picantă” în presă, acesta figurând maidemult cu o înjurătură la adresa lui Robert Turcescu în contextul în care subiectuljurnalistic al lui Turcescu era atunci accidentul auto provocat de LudovicOrban în iarna anului 2007. Bălăşescu îl sunase atunci pe Robert Turcescuşi îi luase apărarea lui Orban, recomandându-se naşul acestuia. Bălăşescu i-azis atunci ziaristului că acesta ar fi primit bani pentru a-l ataca pe Orban,că ar avea mai multe offshore-uri în Cipru şi a încheiat convorbirea cu “îţiurez un sincer «Paştele mă-tii», căci «Crăciunulmă-tii» nu pot să-ţi zic”.

Păcuraru şi Nicoară, alţi amatori de sex

Liberalii nu se află la primul scandal sexual. Şi alţimembri ai partidului au fost implicaţi în poveşti asemănătoare. Paul Păcuraru,Marius Nicoară sunt cei care au atras atenţia şi în alt mod decât prinactivitatea politică. Un film ce îl avea protagonist pe Paul Păcuraru, fostministru în guvernarea Tăriceanu, a fost publicat în mass-media. În imagini, liberalulîşi dădea jos pantalonii în timp ce se conversa cu cineva pe internet. Un altliberal, senatorul Marius Nicoară a fost surprins în cadrul şedinţei deplen a Senatului în timp ce se uita la un film porno. Episodul s-a consumat întimpul dezbaterilor la Legea pensiilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-05-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

POPESCU
13 Aug 2010

In sfarsit un politician sincer! Are votul meu la alegerile viitoare :))
ELLA2010
14 Aug 2010

lasati prostiile. noi mur im de foame! in educatie se fac nedreptati cumpli te. e de ajuns sa dati c ateva telefoane la secret ariatele unor scoli si li cee. veti avea surpriza s a auziti ca cei mai multi profesori si-au luat ban ii pe concediu INTEGRAL, ceea ce este absolut fire sc si corect, pt ca nu ex ista suport legal pt a fi diminuati banii pe conce dii (e stiut ca dascalii sunt in concediu, in iuli e si august). partea tris ta este ca exista destul de multi dascali care au primit banii diminuati.
ELLA2010
14 Aug 2010

contabilii obedienti din aceste centre bugetare au fost foarte dornici si g rabiti sa aplice o masura fara suport legal. eu am luat banii pe iulie di minuati, dar numerosi col egi cu care am vorbit si- au luat banii fara diminu are, si in avans pe augus t, cum specifica legea. n u inteleg acest tip de di scriminare. mi se pare o nedreptate cumplita. nime ni nu ne va mai da noua i napoi acesti bani furati. faceti ceva si pt noi, p rofesorii umiliti de o gu vernare criminala! un pro fesor umilit.
ELLA2010
14 Aug 2010

inspectoratele cer direct orilor listele cu toti me mbrii de sindicat, probab il sa ne stranga cu usa d aca vom protesta in septe mbrie. lumea nu indraznes te sa spuna nimic, toti s unt infricosati de spectr ul concedierilor, liderii ne-au tradat, sunt pe ma na cu inspectorii care fa c jocul ucigas al ministe rului. nu avem la cine sa apelam. dascalii au ajun s bataia de joc a guverna ntilor si a presedintelui . nu mai avem solutii. vo m muri de foame, ne vom p ierde casele, vom ajunge datori vanduti.
ELLA2010
14 Aug 2010

in timp ce copiii guverna ntilor se lafaie in lux, copiii dascalilor mananca fructe o data pe luna ia r carne si mai rar. ne-au adus in sapa de lemn. co piii nostri vor ajunge sa manance paine cu ceai de 3 ori pe zi, dar se pare ca nu avem destul sange in vene ca sa ne revoltam . suntem niste mamaligi i nfricosate. mi-e rusine d e starea in care am ajuns , de rasul societatii int regi. nu mai avem solutii . suntem pierduti.
MIRCEAA
14 Aug 2010

Si de ce este un scandal? N-are omu' voie sa si-o traga pe o canapea? Era c umva o canapea dintr-un m uzeu? Era canapeaua regel ui, sau a lui Ramses? Sca ndal ar putea fi ca repet entul are o canapea, dupa 1% prezenta la locul de munca.
LYLIANA88
16 Aug 2010

Balasescu este un idiot d eosebit care nu are ce ca uta in PNL. Face de ras p artidul. "Doctrina" pdl-i sta i s-ar potrivi mai bi ne.
MEMO
16 Aug 2010

Jegul asta a facut cartil e la alegerile PNL Consta nta, unde l-au numit pe M anea Victor. Mare Zdrean ta!

Adauga un comentariu

Random image