2018-11-18 12:35


USL: PSD se încaieră cu PNL în Dâmboviţa

 |  20:02
USL: PSD se încaieră cu PNL în Dâmboviţa

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat miercuri că în Uniunea Social Liberală, la nivelul judeţului său, este un conflict puternic declanşat de colegii liberali care „dinamitează” uniunea printr-un pact pe care l-au făcut cu PDL şi PP-DD. Ţuţuianu îl declară vinovat de acest pact chiar pe liderul PNL, Mihai Volintiru. Şeful social-democraţilor dâmboviţeni acuză PNL pentru că au votat alături de membrii opoziţiei în favoarea schimbării consiliului de administraţie de la Compania de Apă locală.

Ţuţuianu a declarat că a trimis o scrisoare conducerii centrale a Uniunii Social Liberale în care solicită medierea conflictului izbucnit la Dâmboviţa. „Am scris secretarului general al partidului, domnului Andrei Dolineaschi. Am avut şi cu dânsul o discuţie ieri (marţi, n.r.). Aştept să fim convocaţi pe acest subiect”, a declarat Ţuţuianu.

Volintiru zice că nu

„Am constatat ieri, la Consiliul Municipal Târgovişte, realizarea unei alianţe politice care dinamitează practic USL în judeţul Dâmboviţa. Adică, PNL, sub conducerea înţeleaptă a domnului paraşutat în judeţ Mihai Volintiru, a înţeles să facă o alianţă cu PDL şi cu PP-DD, în dispreţul legii. (...) Suntem toţi membri, toate Consiliile Locale, în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară «Apă Dâmboviţa» şi nici o modificare a structurii de conducere a Companiei de Apă Târgovişte nu poate fi făcută fără o şedinţă prealabilă a acestei Asociaţii şi fără ca această Asociaţie să aprobe lista de candidaţi din rândul cărora se aleg cei 7 membri ai Consiliului de Administraţie. Lucrul acesta nu s-a întâmplat, motiv pentru care am sesizat prefectul judeţului Dâmboviţa pentru a ataca în instanţa de Contencios Administrativ această hotărâre care este nelegală şi care următeşte interesele lui Volintiru şi ale unei clientele care s-a strâns în jurul domniei sale”, a declarat Adrian Ţuţuianu, miercuri, în conferinţă de presă.

„Interesant, să ceară medierea. Eu nu aş zice că nu funcţionează USL în Dâmboviţa. Oamenii colaborează. El are o problemă de poziţionare în legătură cu PNL“, afirmă Mihai Volintiru despre Ţuţuianu, conform Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10

TAGURI: dambovita, USL, PSD, PNL, tutuianu, Volintiru, scandal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...