2017-01-22 12:16

POLITICA


USL cere alegeri anticipate

 |  13:37
USL cere alegeri anticipate

Uniunea Social Liberală cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare şi declanşarea alegerilor anticipate, informează un comunicat transmis duminică de liderii PSD, PNL şi PC. “În condiţiile în care România arată astăzi ca o ţară neguvernată, singura soluţie raţională este declanşarea rapidă a alegerilor anticipate, pentru a avea un nou Parlament şi un nou Guvern, legitimate de votul popular şi pentru a reveni la normalitate”, afirmă Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, potrivit sursei citate.

USL susţine că sesiunea parlamentară extraordinară este necesară pentru a se dezbate situaţia politică actuală şi “tensiunile sociale fără precedent” şi să genereze o soluţie politică care să preîntâmpine escaladarea acestor tensiuni.

”Uniunea Social Liberală constată absenţa totală a autorităţilor şi atitudinea incalificabilă a actualei puteri, care, în locul unei reacţii responsabile şi raţionale, în faţa protestelor publice, nu ne-a oferit decât intevenţia jenantă a unui politruc de mâna a doua, precum Sever Voinescu. Din păcate, nici măcar în ceasul al doisprezecelea, când oamenii au fost nevoiţi să iasă în stradă pentru a-şi cere drepturile şi pentru a protesta împotriva anilor de umilinţă şi sfidare la care au fost supuşi de actuala putere, PD nu este capabil să-şi recunoască eşecul, să renunţe la discursul propagandistic şi populist, la atacurile penibile împotriva opoziţiei şi la jignirea poporului român. Faptul că Preşedintele, Primul-Ministru şi membrii Guvernului se ascund de opinia publică arată degringolada din tabăra puterii. Acesta este sindromul unui sfârşit de regim, când cei mai înalţi reprezentanţi în stat nu mai au curajul să apară public şi când se recurge la violenţă în locul raţiunii şi dialogului”, se arată în comunicatul dat publicităţii de USL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: usl, alegeri anticipate, victor ponta, crin antonescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGIANA@YAHOO.COM
15 Ian 2012

CINE SE CRED ASTIA DOI AFEMEIATI DIN FOTOGRAFIE ? CE ALEGERI BAI FRUSTRATILOR CA SA NU VA ZIC ALTFEL CA ESTE RUSINOS PENTRU VOI DOI.
GEO
15 Ian 2012

ce ar zice baietii astea daca BASESCU ar anunta dublarea salariilor si a pensiilor ar pune in practica guvernul masurile si apoi ar cere demisia guvernului....ce ar face baietii
METIN CERCHEZ
15 Ian 2012

de ce nu cereti suspendare lui traian basescu ptr ca a incalcat constitutia prin incercarea de legiferare a legii sanatatii-miza erau cele 6 miliarde euro din asigurari-genoci-inchidera spitalelor-dovediti cxa nu sinteti cu basescu ca oprescu
EMA
15 Ian 2012

PENTRU ACESTE DOUA NULITATI NU MERITA SA-TI PIERZI TIMPUL.
NONY
16 Ian 2012

Pupatorii de dosuri basescieni o sa declare ca opozitia sau "antenele" au organizat sau regizat manifestatiile. Ne-a dezbinat un COCALAR, ne-a unit SARACIA si noua politică socială în 2012 a P.D.-L. (Partidul Delapidam si Lingusim): „Să muriţi mult şi bine!”. Este greu de crezut ca mai sunt debili mintali care mai cred in minciunile si "valorile" cocalarului ajuns presedinte prin frauda, delatiune si diversiuni securiste! Sa ma scuze CIOCIOLINELE si PUPATORII DE DOSURI care nu o fac din cauza dizabilitatilor mintale. Este inaceptabil ca in mileniul 3 jandarmeria Romana sa faca politie politica din cauza "carosabilului".

Adauga un comentariu

Random image