2017-01-17 07:03

POLITICA


USL cere demisia ministrului finanţelor!

 |  15:27
USL cere demisia ministrului finanţelor!

USL solicită demisia de urgenţă a ministrului finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, deoarece acesta a minţit în legătură cu presupusa cerere de majorare a taxelor şi impozitelor locale venită din partea primarilor, se arată într-un comunicat de presă al USL.

Potrivit comunicatului, autorităţile locale, în general, şi Asociaţia Municipiilor din România, în special, nu au solicitat Guvernului majorarea de la 20 la 50% a limitei până la care pot fi crescute taxele locale. Mai mult, la nivel local s-au adoptat deja hotărâri prin care taxele nu se vor modifica în 2012 faţă de nivelul din 2011.

Ministrul Ialomiţianu a încercat să legitimeze printr-o minciună intenţia Guvernului din care face parte de a lovi din nou în populaţie şi de a băga încă o dată mâna în buzunarele românilor. Aceasta este o nouă dovadă a faptului că politicile înguste ale austerităţii, pe care actuala Putere continuă să le promoveze sunt falimentare, se menţionează în document.

Potrivit USL, Guvernul încearcă încă de pe acum să astupe gaura pe care o va crea în buget, în anul 2012. Şi face acest lucru pe spatele populaţiei, a celor care au fost loviţi din plin de criză şi de incompetenţa actualei Puteri, se mai menţionează în comunicatul de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: USL, demisie, Gheorghe_Ialomiţeanu, faliment, bugetComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COSMIN
29 Dec 2011

Uitati-va la ei! Astia su nt nebuni.

Adauga un comentariu

Random image