2019-01-20 07:50


USL inițiază luni revocarea Robertei Anastase

 |  19:46
USL inițiază luni revocarea Robertei Anastase

Președintele PSD, Victor Ponta: „Luni ne întâlnim în grupurile parlamentare şi vom redacta cererea de revocare din funcţie a Robertei Anastase. Vom pregăti acţiunea foarte bine din punct de vedere procedural”. Ponta se teme că Buda, de la Comisia Juridică, „probabil va face tot ce ţine de el să nu ajungem la vot în Camera Deputaţilor”.

Ponta a mai anunțat că, „ţinând cont de noile realităţi, atât de la Senat, cât şi de la Camera Deputaţilor”, USL va începe să pregătească moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună pe 17 aprilie, după Paşte.

Aceasta va avea ca obiect înfiinţarea facultăţii de medicină în maghiară, la Tg.-Mureş, şi vânzarea și trecerea „în mâini private din afara României a ceea ce a mai rămas din resursele naturale”, ambele văzute ca niște cedări ale premierului Ungureanu.

Ponta speră ca „până atunci, în această moţiune, să nu se adauge şi o nouă cedare a premierului Ungureanu în faţa baronilor şi primarilor, preşedinţilor PDL, care încă au mai rămas la PDL, de a băga mâna în banii publici”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-02-18

TAGURI: usl, anastase, victor ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...