2017-01-17 11:34

POLITICA


USL nu are bani de afişe

 |  11:16

Reprezentanţii Opoziţiei au răspuns campaniei demarate de Partidul Democrat Liberal, în care parlamentarii USL sunt acuzaţi că sunt „chiulangii”, printr-un afiş în care apar pozele preşedintelui Traian Băsescu, a fostului premier Emil Boc, precum şi cele ale Elenei Udrea şi Robertei Anastase. Cu toate acestea, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a precizat că USL nu are bani pentru tipări mai multe astfel de materiale, scrie Mediafax.

Emil Radu Moldovan a declarat că, spre deosebire de Ioan Oltean, care a avut bani să tipărească afişele, USL nu poate face acest lucru, astfel că le va transmite doar în format electronic publicaţiilor care vor să le publice. Pe afiş, deasupra fotografiilor lui Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc şi Roberta Anastase scrie "BUBA”, iar pe pozele cu Boc şi Udrea este inscripţionat cuvântul "demis”.

Sub cele patru fotografii scrie "Pe doi i-am gonit! Cu Băsescu şi Anastase noi nu colaborăm!”, iar în dreapta fotografiilor este scris "Protestăm pentru că ei fură 1,2 miliarde de euro pe lună, nu îi ajută pe românii afectaţi de zăpezi dacă nu au votat PDL, au tăiat salariile şi au scumpit totul în România, au desfiinţat spitalele, au îndatorat fiecare român cu peste 5000 de euro! Revenim în Parlament doar când pleacă Anastase! USL continuă protestul parlamentar!”, mai scrie pe afişul realizat de Opoziţie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-22

TAGURI: USL afis, afis opozitie, afise USL, protest parlamentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARKUS
26 Feb 2012

da' voi aveti bani de tir aj peste 3000, va cumpara cineva in afara de adria n thiess ?

Adauga un comentariu

Random image