2018-12-18 14:31


USL, ruptă în Fundulea

 |  21:00
USL, ruptă în Fundulea

Şefa PSD Călăraşi, Oana Niculescu Mizil, propune renunţarea la protocolul USL în judeţ. Ea îi acuză public pe aliaţi că îi „intimidează şi hărţuiesc” pe aleşii locali PSD.

Deputata dă ca exemple consilieri PSD transferaţi de liberali, şicane legale împotriva unei primăriţe din partea unui contabil sprijinit de PNL şi – ceea ce a pus capac - plângeri penale din partea aliaţilor contra primarului din Fundulea. „Omul m-a sunat disperat”, a explicat Mizil ieri, acuzând că filiala a ajuns „bătaia de joc a PNL” din cauza preşedintelui liberal al CJ, Răducu Filipescu. „Ea are probleme în interiorul organizaţiei. Nu sunt de vină eu că nu ţine în mână partidul”, se apără Filipescu. Deputatul PSD de Călăraşi Ioan Damian consideră „pripită” desfacerea alianţei pentru „asperităţile” locale. Primarul în cauză e însă de altă părere. Dorel Dorobanţu spune că singurul consilier PNL din Fundulea, în loc să îl ajute, „e mereu Gică Contra” şi face campanie împotriva oricărei măsuri pe care o ia. Pe blogul consilierului, primarul e prezentat chiar drept capul „caracatiţei” locale.  Dorobanţu nu ştie dacă liberalul i-a depus deja plângerea sau doar se laudă. „Dar ştiu că altul de la PC mi-a făcut plângere”, precizează el, amintind că n-a avut încredere în alianţă încă de la început. „S-a făcut pe reşedinţe de judeţ, dar la nivel de localităţi nu are nici o valoare. Peste tot va fi la fel: n-o să alerge nimeni de la PSD pentru PNL, nici invers”, mai asigură Dorobanţu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
25 Aug 2011

Probleme in alianta sunt in toata tara,nimic de zis.La Calarasi,aliatii liberali au mizat pe tineretea Oanei Mizil.Ei bine,nu e chiar asa:socoteala din targ,nu se potriveste cu cea de acasa.Mica,mica,dar nu se sperie Oana Mizil asa usor!
PALANGEANU MIHAI
28 Dec 2011

Nota bene dle primar! Dupa ce de trei ori ai scos viceprimar PDL, cu 8 consilieri PSD, acum vrei sa fi ajutat de PNL-PC? Pentru a mai scoate al patrulea viceprimar PDL, te plangi ca cel de la PC ti a facut plangere, spune si pentru ce sa stie alegatorii 1. l ai amenintat cu un clan 2. ai distrus-devastat spitalul orasului 3. nu ai comunicat informatii de interes public 4. ai uitat toti prietenii penelisti-pecisti care te au ajutat sa invingi un deputat PDL, ajungand primar, ce ai facut dumneata sa mai castigi mandatul, spune i astea nepoatei lui stefan cel mic, spune i si cum ai castigat mandatul! Have a nice day, See you later, byeeeeeeeeeee!
Random imageUltimele stiri


loading...