2018-10-20 06:25


USL semnează luni şi cu minorităţile

 |  14:39
USL semnează luni şi cu minorităţile

Mircea Duşa, liderul deputaţilor PSD, a declarat că luni dimineaţă USL va semna şi cu minorităţile un acord prin care se angajează să susţină Guvernul propus de Ponta.

“În acest moment, avem deja 229 de parlamentari. Ne mai trebuie doar două voturi pentru a ajunge la votul regulamentar pe care Parlamentul trebuie să îl dea. Vă reamintesc că am semnat săptămâna trecută un protocol cu UNPR, care se angajează să susţină Guvernul condus de Victor Ponta”, a explicat Duşa.

Luni va avea loc votarea Guvernului Ponta în Parlament. Pentru a fi investit , Guvernul are nevoie de 231 de voturi. Oficial, USL numără 229 de voturi. Potrivit spuselor lui Ponta,  cabinetul pe care îl propune se bazează pe aproximativ 270 de voturi: “Am vorbit cu colegii liberali şi mai sunt doi parlamentari care s-au înscris în grupul liberal, deci avem 231 de membri ai USL-ului, plus domnul Mircea Geoană, care în mod sigur am discutat şi va vota alături de noi, 232. 17 voturi discutate şi luni dimineaţa o să semnăm şi protocolul cu minorităţile, 26 - dacă nu mă înşel - din grupul UNPR. Deci undeva în jur de 270”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-25

TAGURI: USL, Ponta, susţinere, Guvern, UNPR
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...