2019-02-15 23:58


USL vrea referendum pentru Roşia Montană

 |  15:25
USL vrea referendum pentru Roşia Montană

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că USL va cere desecretizarea contractului dintre stat şi Roşia Montană Gold Corporation şi va susţine organizarea unui referendum pe tema exploatării aurului. “E cea mai importantă resursă naturală” a explicat Ponta, adăugând că o astfel de investiţie trebuie făcută doar pentru beneficii pe termen mediu şi lung, “nu pe termen scurt, pentru preşedinte”. El a calificat drept “inadmisibilă” implicarea lui Traian Băsescu, “preşedintele cianură” în acest caz, în care “nu are atribuţii” şi în care “oferă informaţii false, ca necesitatea aurului pentru BNR, sau crearea de locuri de muncă”. USL va mai cere burselor din străinate informaţii despre “adevăraţii proprietari” ai RMGC, “modul în care s-au tranzacţionat” acţiunile lor şi fondurile folosite pentru promovare proiectului în “zona politică” din România. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DANTE
14 Noi 2011

Victor Ponta o curva cu 2 fete,el nu vrea sa inceapa proiectul acuma pt ca asteapta sa ajunga el la putere si sa primeasca si el ceva cascaval,gunoaie de politicieni de doi bani ca toti sunt doar pt interesul lor personal ii doare in cur de TARA.. ROSIA MONTANA in momentul de fata e un colt de IAD o groapa de gunoi,acolo momentan nu este nimic de facut totul e mort locuiesc asa ca nu am nevoie de toti idiotii care sunt inpotriva proiectului sa vina sa imi spuna ca proiectul nu e bun,de ce nu vin cu alte ideii mai bune atunci dak acest proiect nu este bun,hei aici e vb doar de interese ei protesteaza ca sunt sprijintiti de alte organizatii care au interes in Rosia Montana.
DIN ARDEAL
22 Dec 2012

Aprobati repede proiectul, pana nu afla pre multa lume de celelalte metale extrem de rare.! ;) De acel iridium care costa mai mult decat aurul si altele... Aprobati furtul?! Totul ramane de vazut daca vor reusi sa ia ceva. Chiar si cu aprobarea prostimii sau a celor de la putere care vor obtine foloase necuvenite si vor crea prejudicii si dezastre ecologice nemaivazute si vor ramane in istorie ca niste tirani ai neamului. Nimeni nu va ramane nepedepsit!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...