2019-01-17 01:22


USR va avea un CANDIDAT la alegerile pentru PREȘEDINȚIA României

 |  20:58
USR va avea un CANDIDAT la alegerile pentru PREȘEDINȚIA României

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că formaţiunea sa va avea, foarte probabil, un candidat la preşedinţie.

"Cel mai probabil da, vom avea un candidat la alegerile prezidenţiale de anul viitor, este o decizie pe care o vom lua în interiorul partidului. USR este un partid care îşi propune să conteze în politica românească pe termen lung, ceea ce înseamnă că vom participa la toate ciclurile electorale cu candidaţi proprii. Principiul de funcţionare al partidului este de a avea candidaţi la toate alegerile la care participă pentru a-şi consolida poziţia de partid semnificativ din politica românească", a declarat Dan Barna, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, scrie Agerpres.El a mai spus că pentru alegerile europarlamentare obiectivul USR este de a obţine 4-5 mandate. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-21

TAGURI: usr, dan barna, candidat, presedintie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Ian 2018

Hahahaha cea mai bună gluma a săptămânii
ANONIM
21 Ian 2018

Mafia psd corupta pana in maduva oaselor si liberalii se vor alatura defunctului pntcd. Romania are nevoie de partide noi , de oameni noi. Avem tineri minunati scoliti in strainatate capabili sa preia destinele acestei tari Toate vechiturile actuale sunt plafonate si reprezinta trecutul , din pacate bolnav.Franta a votat partid nou in frunte cu Macron. Socialistii francezi au fost trimisi acasa. Poate fi modelul francez un reper foarte bun pentru Romania ? Poate fi trimisa mafia psd in tomberonul istoriei ?Ar fi o primenire a situatiei in care ne aflam astazi. Ma tem ca la cati cretini voteaza aceasta organizatie mafiota (psd) nu vom avea niciodata o schimbare.
@CRETINI BAUTORI DE PIPI
21 Ian 2018

Ei voteaza nazistii Aveti un comportament de labagii Auzi'' demonstreaza cu spatele la guvern ''VAI ,VAI ce rusine pentru guvern ,vai vai!
MIKIM
22 Ian 2018

Da ! Pe Gaozette Kakarau !
Random imageUltimele stiri

loading...