2019-03-26 00:23


«VĂCĂROIU este un om care A DISTRUS ţara». Cine îl ATACĂ pe fostul prim-ministru al României

 |  13:05
«VĂCĂROIU este un om care A DISTRUS ţara». Cine îl ATACĂ pe fostul prim-ministru al României

Senatorul PSD Eugen Teorodovici, fost ministru al Finanţelor în guvernul condus de Victor Ponta, l-a atacat dur, într-un interviu acordat News.ro, pe preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, afirmând că acesta este unul dintre personajele negative ale României, care "a distrus ţara" din orice funcţie pe care a ocupat-o, de premier sau şef al Curţii de Conturi.

Nicolae Văcăroiu a fost prim-ministru în guvernul FDSN/PDSR în perioada 1992-1996, după victoria lui Ion Iliescu la alegerile prezidenţiale din1992, şi a devenit preşedinte al Curţii de Conturi în 2008, pentru un mandat de nouă ani care expiră în acest an.

”O parte din conducerea Curţii de Conturi ne părăseşte anul acesta şi bine face. Foarte mulţi dintre ei au făcut mult rău acestei ţări. Domnul Văcăroiu este unul dintre personajele negative ale acestei ţări. Este un om care a distrus ţara din orice funcţie pe care a ocupat-o, ca premier, dar mai ales ca şef al Curţii de Conturi. Un om care a ţinut această entitate-cheie în România după chipul şi asemănarea sa, adică o structură comunistă”, a spus Teodorovici, care este în prezent senator PSD şi preşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat.

El speră ca la conducerea instituţiei să fie numiţi oameni care gândesc "pro-activ" şi "pro-business", nu unii care să fie speriaţi de lege.

”Curtea de Conturi şi Ministerul de Finanţe sunt două structuri importante care ar trebui reformate, fără a căror reformare nu se poate schimba nimic în economie. Sper ca la conducerea instituţiei să rămână oameni care au făcut lucruri bune, care au un istoric cu adevărat palpabil pentru România”, a declarat Teodorovici, pentru News.ro.

Întrebat de News.ro dacă nu îi este teamă că va fi exclus din partid pentru că şi-a exprimat nemulţumirile în public, Teodorovici a spus că ”în afară de Dumnezeu nu se teme de nimic”.

”Referitor la ce se întâmplă azi în PSD, eu cred că un lider politic trebuie să dovedească ca este un lider adevarat aducând lângă el oameni. De dat afară din partid este uşor. Lucrurile cu aspect politic am să le discut în partid, dar dacă eu cred că ceva nu este bun pentru România din punct de vedere economic şi social, o voi spune inclusiv public”, a afirmat Teodorovici.

Senatorul ar fi gata să parieze că în trei ani ar putea fi aborbite fonduri europene în valoare de 23 miliarde euro.

”I-am propus pariul şi premierului Tudose, ca România să aducă în maximum trei ani 23 de miliarde de euro, dar nu a prea înţeles dânsul cum vine treaba asta, neavând experienţă în domeniu. Din păcate, nu se doreşte ca un astfel de pariu să fie câştigat”, a spus Teodorovici.

 

Acesta consideră că PSD trebuie să facă eforturi pentru a-şi îmbunătăţi activitatea şi imaginea.

”PSD mai are de demonstrat că în România lucrurile sunt aşa cum trebuie. (...) Este partidul de la care oamenii aşteaptă cel mai mult. Din păcate, liderii noştri politici nu sunt luaţi în seamă la nivel european”, a menţionat senatorul.

Teodorovici a mai spus că nu a văzut în acest an alte acţiuni politice semnificative în afara vizitei din SUA a preşedintelui Klaus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-07

TAGURI: nicolae vacaroiu, distrus tara, teodorovici, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Aug 2017

PSD=PUSLAMALE STRIGOI si DERBEDEI PDL= PUNGASI DERBEDEI si LEPRE PNL= PROSTANACI NULITATI si LIBARCI PNT= PITPALACI NULITATI si TUPURLANI ETC. DISCOTECARE NIMFOMAN LISTA CELOR CARE AU DISTRUS TARA E F. LUNGA PRINTRE EI TE REGASESTI SI TU O NULITATE UMANA SAU O RAMASITA UMANA PURTATA IN ULTIMII ANI DE CURENTII SALABATICIEI POLITICE DIN ACEASTA ZONA BALCANICA DE KKT.
ANONIM
07 Aug 2017

Manuela Pieleanu, fost comisar-şef la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a ajuns la Curtea de Conturi fiind susţinută de fostul partid al lui Dan Voiculescu, PC. Soţul ei, sociologul Marius Pieleanu, este unul dintre abonații Antenei 3 unde mananca KKT fara limite. În iunie 2016, președintele Iohannis FARA MOTIVE SAU ARGUMENTE a înaintat-o de la gradul de comisar-șef la cel de chestor (echivalentul gradului de general). OARE Iohannis O AVEA DISCERNAMANT???
ANONIME....
17 Aug 2017

M-ai RĂCORIT cu primul comentariu! Cred că mulți gândesc așa...ca tine, ca mine...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...