2019-02-15 23:19


Vâlcov e CONVINS: 80% din măsurile din programul de guvernare din 2018 sunt IMPLEMENTATE

 |  23:09
Vâlcov e CONVINS: 80% din măsurile din programul de guvernare din 2018 sunt IMPLEMENTATE

Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, a afirmat, vineri, că în prezent sunt îndeplinite aproximativ 80% din măsurile din programul de guvernare care trebuiau implementate până la sfârşitul acestui an, relatează Agerpres.

„În continuare monitorizez stadiul îndeplinirii programului de guvernare. Astăzi suntem aproximativ la 80% din programul pe care trebuia să îl îndeplinim până la sfârşitul anului 2018. Dacă în această perioadă de toamnă, septembrie - octombrie, chiar şi august, lucrurile merg aşa cum noi ne-am propus, în sensul în care urgentăm punerea în aplicare a măsurilor, putem spune că la sfârşitul anului ne apropiem de un nivel mai mult decât satisfăcător, adică să depăşim 90%”, a declarat Vâlcov la România TV.Întrebat ce face în cazul în care constată că sunt oameni din echipa de guvernare care nu şi-au făcut treaba, Vâlcov a precizat că îi informează pe premier şi pe preşedintele PSD.„Niciodată nu vorbesc de lipsa de performanţă. Întotdeauna spun: este în întârziere legea cutare (...), ordonanţa cutare (...), măsura cutare. Despre asta discut”, a mai afirmat Vâlcov. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-27

TAGURI: consilier, darius valcov, masuri, program de guvernare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMANIA TARA DE CACAT
28 Iul 2018

CIND AJUNGI SA FII CONDUS DE CONDAMNATI PENAL CA DRAGNEA SI VILCOV , E MAI BINE SA TE SPINZURI . DAR DACA VOUA VA PLACE , CONTINUATI SA-I VOTATI . MUIE PSD .
ANONIM
28 Iul 2018

Este incredibil cum ecranele tv ale lui felix si ghita fugaru suporta seara de seara muianele puscariasilor drak-nea, valcov si alti borfasi care au jecmanit Romania si au distrus orice sentiment de romanism. Insusi Mircea Dinescu cunoscut ca om de stanga , a recunoscut ca ii este rusine ca roman cu un premier ca analfabeta din Videle. Cele doua posturi tv ale jecmanitorilor Romaniei promoveaza HOTII SI HOTIA FINANTATI DE MAFIA PSD DIN BANI PUBLICI.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...