2017-01-24 23:15


Valeriu Steriu, despre Platforma România 100: O listă de dorințe pe care orice politician și-o dorește

 |  07:09
Valeriu Steriu, despre Platforma România 100: O listă de dorințe pe care orice politician și-o dorește

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Valeriu Steriu, a declarat, luni, că Platforma România 100, anunțată de premierul Dacian Cioloș, reprezintă o listă de dorințe pe care orice politician și-o dorește.

"Platforma este o listă de dorințe pe care orice politician și-o dorește, din care lipsesc două lucruri esențiale — cu cine se realizează aceste dorințe și cu ce se realizează aceste dorințe. Cred că un mod responsabil și democratic de a pleca este acela de a strânge semnături în baza unui program care cuprinde în totalitate elementele menționate și, mai departe, asumat politic, astfel încât să poți răspunde în fața unor alegători. Pentru că pe asta se bazează democrația — îți reușesc visele, oamenii te aleg din nou. A sta pe margine și a propune ca un antrenor în timp ce alții aleargă în teren nu înseamnă o respectare a regulilor democrației. Apreciez omul Cioloș, dar cred că politicianul Cioloș trebuie să respecte regulile democrației", a precizat Valeriu Steriu, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: valeriu steriu, platforma, romania, 100, lista, dorinte, politician, doresteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FILIERA EVREIASCA
18 Oct 2016

Beny Steinmetz, miliardarul care controleaza Gold Corporation, Rosia Montana, Tal Silberstein, și Arthur Finkelstein, consilierii israelieni ai lui Tariceanu, precum si ai PSD, (Tal Silberstein a fost si strategul politic al lui Traian Basescu). Truica a reprezentat societatea Reciplia care este controlata de offshore-ul Reciplia LTD Pentru că Dosarul Black Cube, după ce l-a demisionat deja pe șeful SIE, va cutremura decisiv Gașca Penală și va influența decisiv rezultatul alegerilor din România! Aceasta este miza uriașă pentru care o toacă ceas de ceas pe Kovesi pe toate canalele Culmea-culmilor, din toată Gașca Penală, cel mai puțin implicat în Dosarul Black Cube este Victor Ponta! Dar Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Băsescu, Liviu Dragnea(surpriză, nu?), Sebastian Ghiță, Remus Truică, Popescu Tăriceanu și alte dihănii mai mici, gen Alina Bica sunt băgați. Cine-l cunoștea și lucrase cu Daniel Dragomir în cazul răpirii jurnaliștilor din Irak? N-o fi chiar Traian Băsescu personajul? Cine a făcut niște deplasări urgente în Israel, pe mutește? Hopa, țărănușul penal de la Teleorman! Cine era la SIE și asigura spatele operațiunii? De ziceau ăia de la firma Black Cube că au avut acceptul de la cel mai înalt nivel? De MRU ați auzit? Să nu mai vorbim despre faptul că de la izbucnirea scandalului nimeni n-a pomenit numele lui Elan Schwartzenberg! Unul dintre iubitorii sinceri de PSD! Filiera Evreiască se pare că a plătit. Iar Gașca Penală enumerată mai sus s-a ocupat cu găzduirea și furnizarea de detalii. Așa cum s-au dat de gol, Ghiță și Băsescu le știau din plin...
Random image