2018-10-22 08:38


Valeriu Zgonea: Problema imigranţilor poate deveni cea mai gravă criză umanitară din istorie

 |  08:58
Valeriu Zgonea: Problema imigranţilor poate deveni cea mai gravă criză umanitară din istorie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că imigraţia este principala problemă cu care se confruntă în acest moment Uniunea Europeană (UE). Zgonea a susţinut că, în lipsa unor măsuri ferme şi rapide, situaţia refugiaţilor ar putea deveni cea mai gravă criză umanitară din istoria noastră recentă.

"În mod clar, imigraţia este principala problemă cu care se confruntă în acest moment Uniunea Europeană şi ar putea deveni, în lipsa unor măsuri ferme şi rapide, cea mai gravă criză umanitară din istoria noastră recentă. Trebuie să găsim o soluţie deplin acceptată, astfel încât să nu ingnorăm sutele de mii de drame individuale, care nu încap în statistici, dar să păstrăm în acelaşi timp încrederea cetăţenilor noştri în sustenabilitatea proiectului european”, a precizat Valeriu Zgonea, care a menţionat totodată că acestea sunt concluziile întâlnirilor avute cu premierul slovac, Robert Fico, şi cu ministrul de Externe, Miroslav Lajčák.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea se află într-o vizită oficială în Slovacia, în perioada 28-29 august, la invitaţia preşedintelui Consiliului Naţional Slovac, Peter Pellegrini. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-29
Citeste si:
Cezar Preda exprimă poziţia PNL cu privire la criza imigranţilor

TAGURI: valeriu zgonea, problema, imigranti, criza, umanitara, istorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA DIPLOMATIEI
29 Aug 2015

Circarilor politruci . Consilierul lui Taru , a spus de anul trecut ca va veni primavara Araba in Europa si de invazia refugiatilor . .
ANONIM
30 Aug 2015

BAI ZGONEA TU-TE SI SCHIMBA MACAZUL CA TRENURI NU MAI AVEM TICALOSILOR..............
Random imageUltimele stiri


loading...