2017-01-19 13:04

POLITICA


Vanghelie-Goagăl îşi propune să viziteze cartierul general al Google. Să nu strice ştirile, primarul de la 5 a refuzat să siluiască limba engleză

 |  19:54
Vanghelie-Goagăl îşi propune să viziteze cartierul general al Google. Să nu strice ştirile, primarul de la 5 a refuzat să siluiască limba engleză

MarianVanghelie a făcut pe seriosul ieri, la plecarea către Statele Unite, şi arefuzat să stâlcească în stilu-i caracteristic limba engleză, motivând că nuvrea “să strice ştirile”. La aeroport, înainte ca Vaghelie să se îmbarce înavion, un ziarist l-a rugat să spună câteva cuvinte în limba engleză. “E păcatde Dumnezeu. Este ziua aşa de frumoasă şi vreţi să stricaţi ştirile cu...”, aspus primarul sectorului 5. Presa nu s-a lăsat însă aşa uşor, iar un altjurnalist a încercat să-i adreseze o întrebare în limba engleză. Vanghelie s-aenervat şi a ameninţat cu stoparea declaraţiei de presă. “Haideţi, vă rog eufrumos. Căutaţi emisiunea lui Măruţă şi o să vedeţi. Vreţi să întrerupemdiscuţia? Orice aş spune... Nu vreau să creez ştire din chestia asta, e foarteclar”, a spus Marian Vanghelie.

Dupăce episodul a fost consumat, primarul PSD a redevenit cel dintotdeauna şi a explicatcă pleacă în SUA cu două probleme. Prima: “Mergem şi venim cu experienţă încare învăţăm şi pe primarul general şi pe primarii de sectoare că banii nu sevor cheltui pe iarbă, să spunem cum trebuiesc cheltuiţi banii”. A doua: “Vomaduce câţiva investitori pentru parteneriate public-privat să creăm şi locuride muncă, dar să reuşim să demonstrăm că se poate să-i aducem pe oameni”. Vangheliea mai spus că în cursul zilei de marţi se vaîntâlni cu primarul Washingtonului Vince Gray, după care poate va ajunge laCasa Albă şi la Departamentul de Stat şi probabil “voi vizita şi Google-ul”.

Vangheliea vorbit despre ascensiunea politică a primarului Washingtonului care a fost“un om foarte amărât, care a trăit într-o familie de amărâţi, a stat într-ogarsonieră, a muncit 30 de ani, a fost şi consilier şi a ajuns primar înWashington”. “Asta demonstrează că se poate”, a adăugat Vanghelie, menţionândcă va încerca să preia din experienţa lui Gray pentru a ajunge primar generalal Capitalei. Primarul “Care este” a arătat că “marea majoritate aadministraţiei locale din America funcţionează foarte performant pentru că nuau făcut formule de privatizări şi nu au făcut formule, aşa cum se practică lanoi şi în alte câteva ţări. Deşi a refuzat să vorbească la cerere în engleză,la îmbarcare, Vanghelie a strigat către ziarişti “I love you”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image