2017-01-19 06:38

POLITICA


Vanghelie l-ar urma pe Geoană

 |  19:02
Vanghelie l-ar urma pe Geoană

PSD trece prin momente grele. Excluderea lui Geoană din PSD poate duce la plecări importante din partid. Marian Vanghelie, spre exemplu, se gândeşte la retragere, iar preşedintele filialei Giurgiuşi-a anunţat plecarea împreună cu alţi 21 de membri.

Marian Vanghelie susţine că a convocat o şedinţă a conducerii PSD Bucureşti pentru a  analiza decizia de excludere a lui Mircea Geoană din PSD. Anunţul lasă loc speculaţiilor. Pleacă sau nu pleacă Vanghelie din partid după ce Geoană a fost dat afară? „Mă gândesc bine şi o să mă consult cu colegii de la Bucureşti şi o să vă anunţ”, a răspuns Vanghelie. Aflat şi el sub tirul ameninţărilor lui Victor Ponta, care a decis acum câteva luni să-l suspende de la şefia PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a votat luni seara împotriva propunerii de excludere a lui Mircea Geoană din PSD. Împreună cu el, alţi şase lideri de filiale. Este vorba – potrivit surselor noastre din PSD – despre şefii organizaţiilor PSD sector 3, PSD sector 4, PSD Călăraşi, PSD Vaslui, PSD Dolj şi PSD Giurgiu. Acesta din urmă, Adrian Popescu, a declarat: „Da, voi pleca din PSD. Dacă Mircea Geoană va face vreun proiect politic, probabil că mă voi alătura lui”.  Contactat de ziarul „Puterea“ cu privire la deciza de a pleca din PSD a filialei Giurgiu, Victor Ponta a declarat: „De fapt, nu are legătură cu excluderea din partid a domnului Geoană. La Giurgiu noi avem o problemă de organizare internă cu USL, care nu funcţionează cum trebuie, deoarece domnul Popescu nu se ocupă serios de organizaţia PSD Giurgiu. Din octombrie filiala este sub coordonarea domnului Adrian Năstase. Domnul Popescu s-a supărat, la fel şi susţinătorii lui din filială. Eu am speranţa că membrii PSD vor rămâne cu partidul“. Preşedintele organizaţiei Dolj, Ion Prioteasa, care a votat împotriva excluderii lui Geoană, rămâne, totuşi, fidel partidului, menţionând într-o conferinţă de presă de la Craiova: „Mircea Geoană nu mai este membru al PSD şi de acum eu şi organizaţia de Dolj avem un alt drum”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CRISTEL
24 Noi 2011

Daca Pleaca Vanghelie din PSD in alta parte nu are loc pentru ca sint locur i bine plasate fiecare Pa rtid are Oamenii sai si c e face o sa dea vreun Par tid un om de al lor la op arte si sal puna pe Vangh elie care nu asti a se Ex prima corect cin Vorbeste .Vanghelie daca Pleaca si sa plece ca nu face rau nimanui decit lui pentru ca va sta pe tusa nu va m ai avea nici o functie ni ciunde.
VANBASTEN
24 Noi 2011

Daca a fost suspendat de la sefia PSD Bucuresti,Va nghele nu mai poate convo ca o sedinta a acestei or ganizatii,care de fapt a fost transformata intr-un SRL al lui marean.Nu sur prinde votul dat de prese dintii de la sectoarele 3 ,4 si 6 : toti sunt mario netele lui Vanghele.Pe pe rsoana fizica !

Adauga un comentariu

Random image