2017-01-20 03:36

POLITICA


Vanghelie: Pot să fac compromisul maxim şi să-l susţin pe Sorin Oprescu în alegeri

 |  21:32
Vanghelie: Pot să fac compromisul maxim şi să-l susţin pe Sorin Oprescu în alegeri

LiderulPSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri seară, într-o emisiune laRealitatea TV, că poate face "compromisul maxim" şi să-l susţină peactualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, la viitoarele alegeri locale.

"Casă fiu sincer, eu am o problemă pe electoratul PSD, că mă bat cu Sorin Oprescu,pentru că Sorin Oprescu nu e văzut doar ca independent, Sorin Oprescu furăjumătate din electoratul PSD, ca să fiu corect", a declarat MarianVanghelie într-o emisiune la .

El a adăugat că poate accepta "compromisul maxim", respectivsă-l susţină la alegerile din 2012 pe Sorin Oprescu.

"M-am referit la maximum de a accepta orice tip de compromiselegant. Sunt dispus, dacă viaţa demonstrează că electoratul din România spunecă Sorin Oprescu este cel mai bun, n-am o problemă să găsesc o formulă şi să-lsusţin chiar pe Sorin Oprescu", a declarat Marian Vanghelie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
16 Ian 2011

Bre,Marane,e vorba de electoratul din Bucuresti,nu de cel din Romania!Oricum,cu sau fara sustinerea lui Vanghelie,Oprescu va castiga primaria!
021VAVA
16 Ian 2011

Radeti voi radeti dar vang e periculos! Si-a tras o masca, care prinde la fraieri si de fapt el e in combinatii mari cu base, udrea si PDL

Adauga un comentariu

Random image