2018-12-17 21:19


Vasile Blaga: Am avut o discuţie bărbătească cu Teodor Atanasiu, am lămurit lucrurile

 |  07:46
Vasile Blaga: Am avut o discuţie bărbătească cu Teodor Atanasiu, am lămurit lucrurile

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, la Timişoara, că a avut ”o discuţie bărbătească” cu Teodor Aranasiu şi au lămurit lucrurile. Blaga a ţinut să precizeze că şapte ani liberalii şi democrat-liberalii s-au ”bătut rău de tot unii cu alţii”, dar acum este momentul să se concentreze pe PSD.

Fiind întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă, dacă Teodor Atanasiu va fi sancţionat după declaraţiile sale privind fuziunea PDL cu PNL, Vasile Blaga a spus că a avut ”o discuţie bărbătească” cu acesta.

”Am avut o discuţie bărbătească cu Teodor Atanasiu, deşi de faţă au fost şi doamne. Lucrurile le-am lămurit, mergem mai departe. Şapte ani ne-am bătut rău de tot unii cu alţii. Bătălia noastră cu PSD e dintotdeauna, deşi ne-am bătut şi între noi. Să ne concentrăm pe PSD acum”, a precizat Vasile Blaga.

Teodor Atanasiu nu a putut să îşi susţină discursul, sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului de la Piteşti, după ce o parte din cei prezenţi în sală l-au huiduit şi i-au strigat: "Scuze! Scuze!". Acesta a plecat de pe scenă spunându-le colegilor: "Mulţumesc pentru primire".

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a încercat să îi calmeze pe contestatarii lui Teodor Atanasiu, făcând apel la unitate.

"Am o mare rugăminte: vă rog să ne respectăm. Am spus că am trecut peste toate şi mergem înainte şi vă rog să ne ascultăm cu atenţie", a afirmat Vasile Blaga. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: vasile, blaga, are, discutie, barbateasca, teodor, atanasiu, lamureste, lucruri, bate, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...