2018-12-12 07:40


Vasile Blaga: Cele 5 milioane de euro sau dolari nu au fost aduse la PDL

 |  13:33
Vasile Blaga: Cele 5 milioane de euro sau dolari nu au fost aduse la PDL

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că suma vehiculată de cinci milioane de dolari sau euro nu a fost adusă la partid. Blaga a ţinut să precizeze că nu a participat la discuții privind sponsorizarea campaniei PDL în 2012.

"Oricare cetățean al acestei țări, când sunt suspiciuni de acest fel și nu cred că sunt suspiciuni — a fost o declarație a doamnei Udrea că ar fi știut conducerea PDL (...) că în primăvara sau în toamna anului 2012 ar fi primit o anumită sponsorizare de 5 milioane de euro sau dolari la PDL. Niciunul dintre colegii mei pe care i-am văzut că au făcut declarații și nici eu nu am participat niciodată la o astfel de discuție și acești bani nu au fost aduși la partid. Lucrurile sunt foarte clare", a afirmat Vasile Blaga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: vasile blaga, 5, milion, euro, dolari, nu, aduce, pdl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
06 Noi 2015

Fundatia Ardeleana paramilitara Soros . Nevasta unguroaica , hotel la Viena , Afaceri cu Tehnologica radion , a lui Ginerele si fisa , Afaceri de partid , concurentul rival a lui Oprea . el a schimbat cadre la interne si izmenarul a facut Doctori pe banda , adica un partid .
Random imageUltimele stiri


loading...