2018-12-11 20:09


Vasile Blaga, despre acuzaţiile la adresa sa: Probabil Darius Vâlcov vrea să scape de pedeapsă

 |  11:18
Vasile Blaga, despre acuzaţiile la adresa sa: Probabil Darius Vâlcov vrea să scape de pedeapsă

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, la sediul PNL, referitor la apariţia numelui său în dosarul de corupţie a lui Darius Vâlcov, că acesta ”probabil vrea să scape, ca şi alţii de pedeapsă”. Blaga a ţinut să precizeze că nu fost implicat niciodată în atribuirea unui contract pentru firme.

”Nu i-am cerut domnului Vâlcov, aşa cum am declarat şi ieri, şi nimănui, de altfel, în ţara asta, să acorde cuiva vreun contract, nici pentru firma Tehnologica nici pentru o altă firmă. Niciodată. Nu aveam niciun motiv să îi spun lucrurile astea. Domnul Vâlcov, cred că iniţial, ca să îşi rezolve problemele faţă de subordonaţi, probabil că a făcut astfel de declaraţii acolo, dar repet, niciodată nu am fost implicat în atribuirea unui contract pentru firme, nu am fost la sediului partidului să îi spun să dea contracte formei Tehnologica. Probabil vrea să scape, ca şi alţii de pedeapsă, sau o parte din pedeapsă”, a afirmat Vasile Blaga, la sediul PNL, unde liberalii se întâlnesc pentru a finaliza programul de guvernare si statutul.

Copreşedintele PNL a mai spus că nici nu putea să discute în 2009 cu Darius Vâlcov despre contractări din 2010.

”Eu în 2009 am fost la Ministerul Dezvoltării, şi nici măcar nu era pe Ministerul Dezvoltării proiectul respectiv, ci pe Mediu”, a explicat Vasile Blaga.

În ceea ce priveşte afirmaţiile lui Theodor Berna, Vasile Blaga a spus că acesta ar fi declarat că a discutat cu ”doi colegi din eşalonul doi, domnul Liga şi domnul Popescu”.

”Domnul Liga şi domnul Popescu nu au venit niciodată la mine să mă roage sau să îmi sugereze să intervin în favoarea firmei Tehnologica”, a precizat Vasile Blaga, menţionând că ” fiica sa nu îl cunoaşte pe Berna şi nu s-a întâlnit niciodată cu el”.

”Cum să controlez firma asta? E firma domnului Berna, sau a cui o fi, cu vine o fi asociat”, a completat Vasile Blaga, precizând totodată că Theodor Berna nu era sponsor la partid.

Numele lui Vasile Blaga apare pomenit de martori şi inculpaţi în dosarul de corupţie al lui Darius Vâlcov legat de o presupusă implicare a acestuia în legătură cu modul în care societatea lui Theodor Berna, Tehnologica Radion, ar fi câştigat contracte. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-22

TAGURI: vasile, blaga, acuzatie, probail, darius, valcov, vrea, scapa, pedeapsa, atribuie, contract, firma
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
22 Mai 2015

nu v-ati intrebat care sa fie "misterul" scoaterii dein arest a Lenutzei -otPleshkoi????exact ca sa va denunte prin interpusiii ei pe voi....adica sa arunce pisica moarta in gradina altuia..diversiune tipic securista marca Qiombetele
Random imageUltimele stiri


loading...