2018-12-10 15:32


Vasile Blaga, despre ginerele său: Fiecare îşi duce crucea. Dacă a greşit, trebuie să plătească

 |  11:52
Vasile Blaga, despre ginerele său: Fiecare îşi duce crucea. Dacă a greşit, trebuie să plătească

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, că, referitor la cazul ginerelui său care a fost reţinut, că fiecare îşi duce crucea, iar dacă a greşit, va trebui să plătească.

Citeşte şi: Andrei Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, reţinut pentru evaziune fiscală cu prejudiciu de 600.000 euro

"Este tatăl nepotului meu, soțul fiicei mele, dar, până la urmă, fiecare își duce crucea. Dacă a greșit, va trebui să plătească, sper să-și dovedească nevinovăția", a declarat Vasile Blaga, înainte de ședința PNL.

Andrei Rudeanu, ginerele copreședintelui PNL Vasile Blaga, a fost reținut joi de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, sub acuzația de evaziune fiscală.

Andrei Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL Vasile Blaga, a fost reţinut, joi seara, de procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, el fiind acuzat de evaziune fiscală prin înregistrarea unor achiziţii fictive de servicii cu un prejudiciu de 600.000 de euro.

Andrei Rudeanu va fi prezentat vineri, la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Ginerele lui Vasile Blaga a fost adus, joi, la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti pentru a fi audiat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 600.000 de euro, în care au fost făcute percheziţii în Bucureşti şi Hunedoara, la firme de pază.

Poliţiştii au făcut, joi dimineaţă, percheziţii în Bucureşti şi Hunedoara, într-un dosar în care sunt vizate cinci firme de pază, printre care şi cea a lui Andrei Rudeanu, pentru evaziune prin înregistrarea unor achiziţii fictive de servicii, prejudiciul fiind de 600.000 de euro.

Poliţia Română a precizat, într-un comunicat de presă, că în acest caz sunt vizate cinci societăţi comerciale care ar fi fost implicate în comiterea unor infracţiuni de evaziune fiscală, în domeniul prestării de servicii de pază şi protecţie.

"Din investigaţii a reieşit faptul că, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, reprezentanţii unei companii specializate în prestări de servicii de pază ar fi creat un circuit infracţional, format din mai multe societăţi comerciale, prin care ar fi fost evidenţiate tranzacţii fictive", se arăta într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în contabilitatea companiei ar fi fost înregistrate achiziţii fictive de servicii, bugetul de stat fiind astfel prejudiciat cu aproximativ 600.000 de euro.

Andrei Ionuţ Rudeanu este căsătorit cu fiica lui Vasile Blaga, Agathe Cristina, din 2008.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-22

TAGURI: vasile, blaga, ginere, fiecare, duce, cruce, daca, greseste, trebuie, plateste, retinut, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...