2018-12-13 06:03


Vasile Dâncu: Creşterea economică cu care ne împăunăm în statistici nu foloseşte la nimic

 |  13:56
Vasile Dâncu: Creşterea economică cu care ne împăunăm în statistici nu foloseşte la nimic

Creşterea economică din România este una fără dezvoltare, cu care "ne împăunăm în statistici", dar care nu foloseşte la nimic, a declarat, luni, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei, vicepremierul Vasile Dâncu.

"Avem creştere economică cu care ne împăunăm în statistici, dar este creştere fără dezvoltare, iar o creştere fără dezvoltare nu foloseşte oamenilor şi nu foloseşte viitorului, este o creştere care consumă, mai degrabă. Consumă resurse şi dă senzaţia unei dinamici pozitive, dar de fapt nu foloseşte la nimic", a afirmat Vasile Dâncu, la un eveniment de lansare a unei platforme de dialog pe tema dezvoltării din zonele rurale, organizat de reprezentanţa Comisiei Europene al Bucureşti, transmite Mediafax.

Vicepremierul a mai spus că anul acesta este unul de cotitură, care nu va putea să schimbe ţara.

"Cred că este un an de cotitură acest an, care nu va putea să schimbe România pentru că o ţară nu se poate schimba într-un an, dar poate să schimbe direcţia, poate să adune noi energii pentru un proiect şi acesta este proiectul pe care îl visez eu pentru zona dezvoltării civilizaţiei rurale nu numai comunităţilor rurale", a afirmat ministrul Vasile Dâncu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-07

TAGURI: vasile dancu, crestere, economica, impauneaza, statistici, nu, foloseste, nimic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Dec 2015

NORMALITATEA intr-o SOCIETATE umana este o necesitate fireasca a interesului "COLECTIV".
Random imageUltimele stiri


loading...