2018-10-22 12:58


Vasile Dîncu, despre România: Patria pe care o creştem ca pe o plantă de apartament în visul nostru

 |  09:48
Vasile Dîncu, despre România: Patria pe care o creştem ca pe o plantă de apartament în visul nostru

Vicepremierul Vasile Dîncu a afirmat, în mesajul transmis românilor de Anul Nou, că îşi doreşte ca anul 2016 să fie ''un pas spre înfaptuirea României noastre, patria de care ne-am rătăcit şi pe care o creştem ca pe o plantă de apartament în visul nostru''.

Vasile Dîncu a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că le urează românilor să aibă înţelepciunea ''de a distinge falsurile din darurile şi tentaţiile lumii''.

''Vă doresc tuturor să aveti puterea de a recunoaşte binele din avalanşa care vine spre noi în fiecare zi, forţa de a răbda nedreptăţile şi puterea de lupta împotriva lor fără să obosiţi. Să aveţi înţelepciunea de a extrage bucuria de a trăi din cele simple şi de a distinge falsurile din darurile şi tentaţiile lumii'', a completat vicepremierul.

''Să fie 2016 un pas spre înfaptuirea României noastre, patria de care ne-am rătăcit şi pe care o creştem ca pe o plantă de apartament în visul nostru'', a afirmat Vasile Dîncu.

Vicepremierul le-a mai urat românilor să aibă ''viaţa luminată de gândurile cele bune şi de prietenia celor dragi''.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-01
Citeste si:
Ce le transmite Traian Băsescu românilor în noul an. Mesajul fostului preşedinte
Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis şi al premierului Dacian Cioloş de Anul Nou

TAGURI: vasile dincu, romania, patrie, creste, planta, apartament, vis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE MESAJ ”CIFRAT”!
01 Ian 2016

Cică ”să aveti puterea de a recunoaşte binele din avalanşa care vine spre noi în fiecare zi” (adică avalanșa noastră de a vă fura din drepturile și libertățile cetățenești) ” forţa de a răbda nedreptăţile şi puterea de lupta împotriva lor fără să obosiţi” (adică puterea de a-i răbda pe ei cu nedreptățile lor venite la pachet - all inclusive - și să nu obosim niciodată în a le suporta). Singura mângâiere să vină din autosugestia spânzuratului căruia-i arăți mereu funia, n-asha? Apoi zice ” Să aveţi înţelepciunea de a extrage bucuria de a trăi din cele simple şi de a distinge falsurile din darurile şi tentaţiile lumii'', - pfuaaa! C âtă ”înțelepciune”....noi să trăim din cele simple și să găsim bucuria în ele, dar nu și ei, clasa conducătoare (de tehno-kk-ți sau nu...)! Problema e că românii (dacă nu s-au tâmpit definitiv) știu DEJA că FALSURILE sunt ei, AURUL CURAT - omenia și românii de treabă (care-au mai rămas)! Vicepremierul le-a mai urat românilor să aibă ''viaţa luminată de gândurile cele bune şi de prietenia celor dragi''.
ULTIMA FRAZă,
01 Ian 2016

”Vicepremierul le-a mai urat românilor să aibă ''viaţa luminată de gândurile cele bune şi de prietenia celor dragi''. arată alt mesaj CIFRAT - aveți grijă tăntălăilor, că lumina vine numa din gândurile voastre bune, nu și de la noi, din politicile noastre distructive cu care v-am obișnuit de 25 de ani...iar the second ideea - asigurați-vă în continuare de prietenia celor dragi, că de la noi - doar FUNIA (de spânzurătoare), capischi?
ALTă TâMPENIE SPUSă
01 Ian 2016

de ăsta, dar c-un sâmbure de adevăr - Ro.pt.el este o plantă de apartament, ținută în ghiveci, udată din când în când (nu cu apă, cu pișat)...ținută ”la respect” ca să nu înflorească în mediu natural (grădină), să facă flori, fructe...ce ”filozof”, ce minte ”ascuțită”-n UNGHI, precum sprâncele lui, ca ale ”generalului” Oprea care (se pare) c-a scăpat de brațul lung al legii....mde! UNPR-ul ăsta - plină de securiști! Spunea careva pe net, ca UNPR este maciuca securista a FSN un partid mutant anexa venerica a PSD. Și câți VENERICI nu sunt....mulți, foarte mulți și pe deasupra ISTERICI și RĂZBUNĂTORI.
Random imageUltimele stiri


loading...