2018-12-12 00:34


Vasile Dîncu: Viitorul sună bine dacă este lăsat pe mâna orașelor și a femeilor

 |  08:55
Vasile Dîncu: Viitorul sună bine dacă este lăsat pe mâna orașelor și a femeilor

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, luni, că viitorul sună bine dacă este lăsat pe mâna orașelor și a femeilor. Acesta a ţinut să precizeze că femeile au fost primii manageri serioși ai bugetelor.

"Prin excelență, de milenii, femeile au fost primii manageri serioși ai bugetelor, ai vieții noastre, ai generațiilor viitoare și, de aceea, credem că viitorul sună bine (...) dacă este lăsat pe mâna orașelor și pe mâna femeilor", a afirmat Vasile Dîncu, la conferința "Orașul meu în Europa noastră", organizată luni, la București, transmite Agerpres.

Vicepremierul a mai spus că viitorul orașelor trebuie gândit ca "un efort comun".

"Când vorbim despre dezvoltarea urbană a României, nu poate să decidă nici numai Guvernul României, nici numai Comisia Europeană, (...) nici numai primăriile, pentru că au nevoie de sprijin. Trebuie să fie un efort al tuturor, un efort comun și (...) în dezvoltarea țării în general cred că trebuie să ne bizuim pe femei și pe orașe", a completat ministrul.

Acesta a susţinut că există o importantă cerere pentru competitivitate în dezvoltarea orașelor.

"Există o importantă cerere pentru competitivitate, (...) ca să aplicăm modelele de competitivitate economică în dezvoltarea orașelor, dar, pe de altă parte, pe noi trebuie să ne intereseze un lucru foarte important, care este viața oamenilor și viața bună în orașe. Și aici mai trebuie să vedem foarte clar cum facem ca modelele competitive care au fost aplicate în altă parte să fie și la noi eficiente, dar să păstrăm această tendință de a îmbunătăți viața oamenilor", a precizat Vasile Dîncu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: vasile dincu, viitor, lasa, mana, oras, femeie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA TEREZA DE PLESHKOI
04 Oct 2016

CALDARARE ESTI PE LANGA SUBIECT,VOI PSD-ISTII SUNTETI DOAR O MAFIE
Random imageUltimele stiri


loading...