2018-07-18 19:49


Vasile Blaga: În PDL trebuie să ne bazăm pe oameni care înţeleg să muncească în echipă, nu pe la colţuri

 |  09:00
Vasile Blaga: În PDL trebuie să ne bazăm pe oameni care înţeleg să muncească în echipă, nu pe la colţuri

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri seara, cu ocazia prezentării moţiunii cu care candidează la şefia partidului în faţa delegaţilor maramureşeni, că doreşte o "adevărată prestaţie de dreapta a partidului" şi nu doar o reformă ocazională.

"Trebuie să demonstrăm că putem fi un partid cu adevărat de dreapta făcând abstracţie de aşa numitele reforme, să arătăm ca un partid de opoziţie apt să penalizeze fiecare greşeală politică a adversarului, adică USL. Nu avem nevoie de o luptă in interiorul PDL, ci în exteriorul partidului, cu adversarul USL. Orice dispută internă, chiar şi minoră nu va face decât să slăbească partidul. Avem resursele necesare să facem acest lucru, dar trebuie să ne înconjurăm şi să ne bazăm pe oameni care înţeleg să muncească în echipă, nu pe la colţuri", a spus Vasile Blaga.

Liderul PDL a subliniat că îi înţelege pe cei care nu doresc să rămână în partid, acum aflat în opoziţie, însă e greu să priceapă totuşi gestul lui Mihai Stănişoară care a ales cu ''foarte mare lejeritate'' să treacă în PNL. "Stănişoară a primit în PDL mai mult decât oricine. Nici acum nu e foarte clar ce anume l-a determinat să părăsească partidul. Gestul său e greu de catalogat, dar ne face să fim mai atenţi pe viitor la oamenii pe care o să-i promovăm", a spus Blaga.

La rândul său, deputatul Andreea Paul a lansat un atac la adresa Elenei Udrea, contracandidatul lui Blaga la funcţia supremă în partid, afirmând că nu e suficient să promovezi imaginea ci trebuie să te şi implici în muncă politică alături de oameni. "Oricât ai dori, nu poţi să ridici partidul în faţa alegătorilor folosind mopul şi andrelele, trebuie muncă susţinută pentru a dovedi că meriţi", a spus Andreea Paul.

Filiala PDL Maramureş urmează să trimită o delegaţie de 108 membri la Convenţia Naţională din 23 martie, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-04-29

TAGURI: Vasile Blaga, PDL, Andreea Paul

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova