2019-05-20 01:48


Vasilescu: Astăzi a fost o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor

 |  16:06
Vasilescu: Astăzi a fost o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor

Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că a asistat la ”o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor”. Aceasta afirmă că deputatul PNL Nicolae Neagu i-ar fi cerut lui Florin Iordache să elibereze scaunul de la prezidiu şi să vorbească la telefon cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Astăzi a fost o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor. Ştim că urmează un an electoral, că tot acest stat paralel nu face altceva decât să ne aducă în postura de a nu avea un candiat viabil în campania electorală, dar ce mi se pare mai îngrijorător decât orice sunt cele două subecte: unul că s-a cerut revocarea a doi vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor din partea PSD. Ne întrebăm de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea, este vorba de doamna Carmen Mihălcescu. Am văzut azi că, la ora 9:30, din plen a fost chemată la DNA, deci este o coordonare între toate acete forţe”, a spus Olguţa Vasilescu.

Aceasta susţine că deputatul liberal Nicolae Neagu i-ar fi cerut lui Florin Iordache să se ridice de pe scaunul de la prezidiu şi ar fi încercat să i-l dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis.

”Cred că nu cunoaşteţi un amănunt foarte important, şi anume că domnului preşedinte de şedinţă Iordache i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun pentru că şi-a făcut treaba şi să-i dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis. Asta s-a întâmplat în această şedinţă. Domnul Iordache a refuzat să vobească la telefon”, a mai spus Vasilescu, precizând că este vorba despre Nicolae Neagu.

Olguţa Vasilescu susţine că „sunt şi alte forţe în afara Parlamentului care au acţionat la ceea ce s-a întâmplat în Cameră”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-05

TAGURI: olguta vasilescu, liviu dragnea, iohannis, nicoale neagu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Dec 2018

https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/ce-facusi-nicule-uite-cine-vrea-sa-ancheteze-magistratii-procurorul-dna-nicolae-marin-a-certificat-o-stenograma-falsificata-grosolan-in-dosarul-preda-manolachi-in-care-s-a-incercat-inculparea-lui-liviu-dragnea-sintagma-sase-cuburi-din-start-inventata-de-d#comentariu-263775Babuina nu mai poate ,vrea la condus Usurel tante stai la rand ca si ciolosvecul minunea aia care a condus guvernul lui iohanus ,guvernul zero
MATA HARI DE PLESCOI
05 Dec 2018

NOUA CIOCIOLINA URSOICA DE CRAIOVA - TIRGU JIU SI FIULERUL BANDIT DE TELEORMAN , VA RASPUNDE PENTRU DEZBINAREA SI DISTRUGEREA TARI
Random imageUltimele stiri


STARBAG