2016-10-23 09:29

POLITICA


Vaticanul este condus după codul Omerta

 |  13:52
Vaticanul este condus după codul Omerta

Vaticanul este condus de un climat de intrigi, intimidare şi de codul Omerta (legea tăcerii). Omul misterios care a făcut aceste declaraţii susţine că a fost angajat la Vatican timp de 20 de ani. El a făcut publice mai multe documente confidenţiale ce aprţin Vaticanului, un scandal asemănător cu dezvăluirile WikiLeaks. Potrivit unor extrase din interviul realizat de televiziuna “La Sette”, personajul susţine că pe lângă el, mai sunt aproximativ 20 de persoane care au divulgat din secretele Vaticanului.Poate că există la Vatican un fel de Omerta, pentru a nu ieşi la iveală adevărul, nu atât din cauza unei lupte pentru putere, câtdin teamă", a spus el. Personajul a respins sugestiile potrivit cărora ar fi primit bani în schimbul documentelor. “Aşa ceva este de neconceput pentru mine. Ar fi însemnat să-mi trădez credinţa", a precizat omul secretelor de la Vatican.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Vatican, Omerta, secrete, mister, dezvăluiri, La Sette, wikileaks, intimidareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Wikileaks. Dezvăluiri săptămânale Deși se vorbea că va publica documente despre Hillary Clinton, care vor schimba soarta alegerilor... 04 Oct 2016 | (0)
Kelemen Hunor: Au existat multe încercări de intimidare a comunității maghiare Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, că au existat multe încercări de intimidare a... 20 Oct 2016 | (2)