2018-07-18 19:36


Vezi ce condiţii i-a pus Ponta lui Andronescu pentru a rămâne la Educaţie

 |  17:36
Vezi ce condiţii i-a pus Ponta lui Andronescu pentru a rămâne la Educaţie

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, vineri, la Bruxelles că dacă justiţia va infirmă acuzaţiile de incompatibilitate din cazul Ecaterinei Andronescu, va rămâne în funcţia de ministru al Educaţiei, dar dacă va fi condamnată, va părăsi funcţia:”Când există o hotărâre definitivă, la fel ca şi la domnul Diaconu (Mircea Diaconu - fostul ministru al Culturii) dacă este de achitare, rămâne, dacă este de condamnare, părăseşte funcţia”, a explicat Ponta.

 Premierul a menţionat că va întocmi în cursul zilei toate documentele către preşedintele Traian Băsescu pentru numirea în funcţia de ministru al Educaţiei a Ecaterinei Andronescu, cea care a mai avut 2 mandate la acest minister.

Reamintim că astăzi expiră mandatul de ministru interimar la Educaţie, deţinut de către ministrul desemnat, Liviu Pop. Premierul va ajunge în decursul acestei seri în Bucureşti, după ce a participat la lucrările de la Consiliul European. Ponta a reamintit că avea mai multe variante pentru postul de la Educaţie, dar s-a oprit asupra Ecaterinei Andronescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-05-11

TAGURI: ponta, numiri, educatie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova