2019-03-19 10:28


VICEPREMIERII desemnaţi, Ana Birchall şi Viorel Ştefan, primele declaraţii după CEx

 |  15:01
VICEPREMIERII desemnaţi, Ana Birchall şi Viorel Ştefan, primele declaraţii după CEx

Doi dintre cei patru vicepremieri propuşi de PSD au fost printre primii social-democraţi care au părăsit sediul partidului după şedinţă. Dacă Ana Birchall le-a mărturisit jurnaliştilor că este onorată, Viorel Ştefan e convins că experienţa ca ministru al Finanţelor îl va ajuta.

"Mă onorează şi mă responsabilizează votul colegilor mei. Mă voi ocupa cu profesionalism şi bună credinţă care mă caracterizează.", a declarat Ana Birchall.

De cealaltă parte, vicepremierul fără portofoliu, Viorel Ştefan, a declarat că experienţa obţinută după ce a condus ministerul de Finanţe îi va fi de folos.

"A fost o experienţă interesantă. Poate că experienţa la Ministerul de Finanţe îmi va folosi. E fără portofoliu, dar tot ce înseamnă integrarea chestiunilor cu caracter economic şi financiar se va integra, într-un fel sau altul, în atribuţiile mele. Până ne instalăm o să fie clară fişa postului.", a declarat Viorel Ştefan la finalul CEx-ului, potrivit stiripesurse.ro.

El a fost întrebat dacă va fi introdus impozitul pe gospodărie, răspunzând: "Nu există impozit pe gospodărie, este o sintagmă care s-a conturat în comunicarea publică. Vorbim despre procesul de globalizare a veniturilor, ceea ce este un obiectiv raţional, se întâmplă în toată lumea civilizată şi cu siguranţă la un moment dat în România va trebui să realizăm acest demers. Condiţiile care determină evoluţia sunt legate atât de partea de infrastructură, de informatizare, de aceea veţi observa că nu avem un termen prestabilit pentru implementarea acestui demers, dar este un proces pe care îl vom trata cu seriozitate".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-26

TAGURI: vicepremieri, ana birchall, viorel stefan, cex
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NULITATI BOLSEVICE.
26 Ian 2018

Cei care au votat mafia psd au imobile in USA cum are bolsevica birchall ?
ANONIM
26 Ian 2018

CIOCIOLINA NU ARE NICI CEL MAI ELEMENTAR BUN SIMT DUPA CE A MANCAT LA GREU COPII CRUZI PROSTITUATA NU SE POATE OPRI PENTRU CA POLITICA ROMANEASCA NU E NUMAI CURVA CI SI CRIMINALA.
EMIGRANTUL
27 Ian 2018

GUVERNUL ESTE ALCATUIT NU NUAMI DIN PENALI SI PUSCARIABILI LA VEDERE , CI SI DIN CIOCIOLINE NIMFOMANE, TAMPITI, SEMIDOCTI, SCURSURI, GUNOAIE SI REZIDUURI UMANE, TRADATORI, ETC CINE SA ELABOREZE POLITICI PUBLICE PROGRAME SI STRATEGII SECTORIALE SAU NATIONALE DE DEZVOLTARE A TARII. CEI AFLATI LA GUVERNARE SUNT ATAT DE TAMPITI INCAT AU DESFIINTAT MINISTERUL PENTRU DIALOG SOCIAL CU AJUTORUL CARUIA MAI PUTEAU INTRA IN LEGATURA CU REALITATEA SOCIALA DIN RO.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...