2019-03-21 12:01


Vicepremierul Dâncu: Guvernul ar vrea să se autorizeze temporar Stadionul Național

 |  23:56
Vicepremierul Dâncu: Guvernul ar vrea să se autorizeze temporar Stadionul Național

Ministrul Dezvoltării Regionale Vasile Dîncu a declarat, vineri seara, că se caută soluții pentru a fi posibilă acordarea unei autorizații temporare de funcționare a Arena Națională, Dâncu a susținut că stadionul este foarte modern și că are ce-i trebuie împotriva incendiilor.

„Lucrăm zilele acestea la o chestiune practică. Am chemat toate echipele de la ISU, de la noi, de la MDRAP, primarul general. Toți lucrăm, de exemplu pentru a vedea cum să optimizăm, să dăm o adeverință temporară pentru Stadionul Național, un stadion foarte modern, care are niște sisteme de apărare contra incendiilor, spun niște specialiști, cum nu există în Europa, pentru că sunt foarte noi și scumpe. Doar că o deficiență legată de corupție, de o inadvertență, de lipsa de organizare la noi, a schimbat un material la copertină care nu era trecut în proiect”, a spus ministrul, la Realitatea TV.

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, declara, pe 29 ianuarie, că, pentru moment nu există o soluție de punere în funcțiune a Arenei Naționale nici în cazul în care acoperișul neavizat corespunzător nu ar fi folosit, a informat și Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-06

TAGURI: vicepremier, vasile dancu, guvern, stadionul national
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ȚARA MOARE
07 Feb 2016

și pe alții îi doare de stadionul național! Primăriile ridică statui sau ”monumente” de neam prost născute din minți bolnave pe mii/sute de mii de euro, când ar trebui investiți în altceva folositor care să fie și plăcut, și util!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...