2018-06-21 15:38


Vicepreședintele PMP sare în apărarea lui BĂSESCU: Turcescu este un mic muc

 |  10:56
Vicepreședintele PMP sare în apărarea lui BĂSESCU: Turcescu este un mic muc

Vicepreședintele PMP, Radu Cristescu, a lansat un atac dur la adresa lui Robet Turcescu, după ce fostul ziarist a criticat amendamentele depuse de Traian Băsescu la Legea grațierii. "Nu este un puci în PMP, sunt muci. Domnul Turcescu este un mic muc", a declarat Radu Cristescu la România TV.

"Cu un an înainte se auzeau plânsete la sediul partidului nostru, când a apărut Robert Turcescu, rugându-l pe Traian Băsescu să îi dea o sinecură. Traian Băsescu, așa dur cum îl vedeți, e un om cu suflet mare. L-a luat și l-a făcut deputat. Nici domnul Turcescu, nici domnul Tomac nu erau deputați fără Traian Băsescu. Nu este un puci în PMP, sunt muci. Domnul Turcescu este un mic muc", a declarat Radu Cristescu la România TV.

"Lăsați-mă cu eleganța, e un ofițer păcălit, acoperit, un chitarist ratat și un ziarist șpăgar. De ce nu a candidat Turcescu pe persoană fizică? La Constanța și dacă puneai un papagal ieșea, e localitatea președintelui Traian Băsescu. Turcescu a venit și a plâns pe scările partidului o grămadă de timp și a ajuns deputat. Dacă voia să ne arate cât e de tare, trebuia să candideze independent", a mai spus Cristescu, citat de stiripesurse.ro.

Despre declarațiile făcute de Eugen Tomac, care s-a delimitat de amendamente, Radu Cristescu consideră că "Tomac nu a greșit foarte tare, declarația a fost puțin belicoasă. Trebuia să fie foarte corect și să spună că acele amendamente au fost depuse de președintele Traian Băsescu, a simțit miros de sânge și a ieșit cu o declarație belicoasă".

În ceea ce privește excluderea celor doi, vicepreședintele PMP spune că "de Tomac nu se pune problema. Pe Turcescu l-aș da afară mâine, cu șuturi în fund din partid. E un ratat pe toate planurile, de la cântăreț la ziarist. Traian Băsescu nu prea are mână la oameni."


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-21

TAGURI: vicepresedinte, pmp, basescu, turcescu, muc

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DRAGU VASILE
21 Apr 2017

Sunteti niste muci toti in frunte cu psihopatul vostru Spalati va pe cap cu el Nu vedeti ca sta pe muchie de cutit INdata va ajunge la puscarie chioretele
URICARU HORATIU
22 Apr 2017

Ce nesimtiti sunteti!Inca il aparati pe mafiotul asta hot si psihopat Nu vedeti ca minte si va prosteste pe fata Ce fel deoameni sunteti Boilor TOTI O APA SI UN PAMANT JAPITE NEBUNE pmp iste
Random imageUltimele stiri

Apa Nova