2018-12-10 04:04


Viceprimar Cluj-Napoca: Ancheta DNA vizează finanțarea campaniei electorale din iunie 2016

 |  13:52
Viceprimar Cluj-Napoca: Ancheta DNA vizează finanțarea campaniei electorale din iunie 2016

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Horvath Anna, a declarat, luni, că procurorii DNA fac cercetări în legătură cu finanțarea campaniei electorale din iunie 2016, având suspiciuni că s-au comis nereguli.

"Este în curs o cercetare penală care are legătură cu posibile nereguli privind finanțarea campaniei electorale din iunie 2016, când eu am fost candidat la Primăria Cluj-Napoca. Se caută posibile legături între finanțarea de campanie și activitatea mea administrativă din cadrul Primăriei. Nu am nicio calitate (în dosarul DNA — n. red). Am fost invitată pentru audieri la DNA și voi da curs acestei invitații. Au fost percheziții domiciliare și la cabinetul meu de viceprimar și în alte birouri din Primărie. De la domiciliul meu au fost ridicate agende personale și un calculator", a precizat Horvath Anna, potrivit Agerpres.

"Toate finanțările au fost trimise la București, au fost făcute conform legii, cu donații de la persoane fizice, a căror listă este la AEP. Sunt documente publice. Au fost donații pentru candidați, nu am putut lua împrumut din bancă", a completat viceprimarul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-10
Citeste si:
Viceprimarul din Cluj-Napoca, Horvath Anna, în vizorul DNA
Procurorii DNA fac percheziţii la Primăria Cluj-Napoca

TAGURI: viceprimar, cluj, napoca, ancheta, dna, finantare, campanie, electorala, iunie, 2016
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...