2018-12-17 19:29


Victor Ponta a primit aprobarea pentru fundație

 |  16:24
Victor Ponta a primit aprobarea pentru fundație

Judecătorii au aprobat cererea de înființare a asociației Black Sea, condusă de Victor Ponta. Fundația fostului premier nu va avea un caracter politic.

"Admite cererea formulata de Asociația Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. Dispune înscrierea ca persoană juridică în registrul special al instanței a asociației cu denumirea Asociația Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. Cu apel care se depune la Judecătoria sector 5 București în 5 zile de la pronunțare pentru petentă și de la comunicare pentru Ministerul Public", se arată în decizia luată de judecători, scrie RomâniaTv.net.

Săptămâna trecută, magistrații au amânat procesul după ce reprezentantul fundației nu ar fi depus toate actele necesare.

Printre numele care sunt anunțate deja că vor face parte din Fundație sunt chiar foștii miniștri ai Cabinetului Ponta: Robert Cazanciuc, Daniel Constantin, Nicolaie Bănicioiu.

Fundația are ca scop principal atragerea de proiecte pentru dezvoltarea României.

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că PSD nu are nimic împotriva Fundației lui Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: victor ponta, fundatie, psd, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IDEOLOGUL
22 Ian 2016

Atragerea de proiecte pentru dezvoltarea României nu se realizeaza obligatoriu printr-o fundatie.Inființarea asociației Black Sea, condusă de Victor Ponta vizeaza scopuri neortodoxe de tip MAFIOT. Ceea ce au facut pana acum cei trei farise Cazanciuc, Daniel Constantin, Nicolaie Bănicioiu condusi de COPILOT tot asta vor face si in continuare adica FURT DIN AVUTIA NATIONALA, TRAS TEPE SI INCASAT SAPAGI in conturi aflate in zona paradisurilor fiscale.
Random imageUltimele stiri


loading...