2019-01-17 13:18


Victor Ponta ajunge în faţa instanţei. Premierul va fi dat în judecată

 |  14:52
Victor Ponta ajunge în faţa instanţei. Premierul va fi dat în judecată

Șeful Partidului Social Democrat, Victor Ponta, va fi dat în judecată de unul dintre cei mai aprigi contestatari ai săi din ultima perioada. Ultimul lider al PSD exclus din rândul social- democraților, Cătălin Ivan, a precizat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că îl va da în judecată pe Victor Ponta, ca urmare a excluderii sale din partid.

Întrebat  dacă are pregătit are vreun plan politic după excluderea din PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat că va continua lupta cu Victor Ponta și PSD. De asemenea, Ivan preconizează că oricine îl va contracandida pe Ponta la viitorul congres al PSD va câștiga în fața premierului.

Citiţi articolul integral AICI!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: victor, ponta, ajunge, fata, instanta, premier, este, dat, judecata, catalin, ivan, excludere, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
22 Mai 2015

asta e balci de doi bani......se mananca hienele intre ele...neinteresant De ce nu merge mai departe dosarul cu ciomagirea oamenilor din diaspora de catre jandarmi...impiedicarea dreptului la vot e ceva foarte grav...principalul vinovat e KIMJONG TONTA...marele organizator de alegeri koreene
ESTI OPTIMIST, CROCODILE...
22 Mai 2015

eu, NU! Totu-i LA MISTO... ne manipuleaza astia la greu - pornind de la presa pana hat, sus...pe la DNA ori alte institutii 'abilitate' cu dreptatea si justitial Dreptate si justitie reala, adevarata - NUMAI PE LUMEA AILALTA!!! DEZAMAGIRE TOTALA! S-a simtit un sufllu inainte de alegerile din 16 nov. de parca s-ar fi schimbat ceva...aiurea! Prafu'dupa toba! Mai intru de curiozitate sa vad ce se mai comenteaza DAR mutrele cutrelor politice NICI NU LE MAI SUPORT....pe hartie sau pe sticla! Consider ca ceea ce ni serveste este UN RAS SI-O BATAIE DE JOC...LA SANGE!
CROCODILUL FLAMAND
23 Mai 2015

pana la urma bolsevicul Ilici a fost cinstit...a si zis-o in 1990...BA VIERMILOR..O SA VA DAU CAPITALISMUL DE CUMETRIE..SI DEMOCRATIA ORIGINALA......ADICA CEEA CE AM AVUT IN ULTIMII25DE ANI CU BLAGOSLO VIREA MARILOR "DEMOCRATII" DE TIP ROTSCHILDISTAN CARE L-AU PLIMBAT LA BUCKINGHAM CU CARUTZA REGALA DEMOCRATIA AORIGINALA.....ADICA PARTIDE-MARIONETA CONTROLATE TOATE DE ISARESCU SI SEFUL ROTSCHILD FACUTE CU FOSTII BOLSEVICI SI SECURISTI...CAPITALISMUL DE CUMETRIE...ADICA RUBEDENIILE SECURISTE BARA BARA CU MULTINATIONALELE LA FURAT BANII PUBLICI MAI NOU ILIESCU A ZIS...DACA NU VA PLACE CEEA CE V-AM DAT ATUNCI HAI INAPOI LA BOLSEVISM...SI A RANJIT IAR SADIC CU GURA PANA LA UREKI
Random imageUltimele stiri

loading...