2018-11-16 05:27


Victor Ponta: Alegerea lui Donald Trump e o oportunitate pentru România

 |  12:10
Victor Ponta: Alegerea lui Donald Trump e o oportunitate pentru România

Victor Ponta a afirmat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA nu este deloc un pericol pentru România, ci este o oportunitate ce poate fi folosită "pentru binele nostru".

''"Politics must be about people" — a spus de multe ori Donald Trump în timpul campaniei sale — "Politica trebuie să fie despre oameni"! Nu despre ce "trebuie" sau despre cum "credem noi că e mai bine" sau despre "poporul e prost sau dezinformat și nu înțelege ce trebuie să voteze" sau despre ce spun analiștii și ce vor "instituțiile"! Cine nu a înțeles ce s-a întâmplat la Brexit nu înțelege nici acum. Și nu va înțelege nici în continuare. (...) Iar poporul american a fost de acord cu Trump și l-a votat! Și Poporul știe mai bine întotdeauna ce trebuie făcut! Opinia mea e clară — alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru România. (...) Este oportunitate pe care putem să o folosim pentru binele nostru (dacă suntem în stare)'', a scris Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-09

TAGURI: victor ponta, alegere, donald trump, oportunitate, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Noi 2016

Considerati ca faptul ca domnul Victor Ponta este optimist in ceea ce priveste rezultatul alegerilor din SUA este totusi o chestiune pozitiva ?
CROCODILUL FLAMAND
09 Noi 2016

OPORTUNITATEA ESTE CA VINE MATUROIUL SI FACE CURATENIE PRINTRE MIZERIILE BOLSEVICO-NKVD-ISTE ADUSE DE "EMANATIA" SCARBOASA DIN 1989 IN FRUNTE CU ILICI BOLSEVICUL-SEF.......TU PINOKIO PREGATESTE-TI PIJAMAUA VARGATA...O SA TE TRAVESTESTI IN PANTERA ROZ....SI O SA DEVII FETITA LA JILAVA...O SA TE TINA AIA IMBRACAT DOAR CU SAPCA LUI CHE GUEVARA SI CU CIZME...CA SA POTI SA STAI APLECAT LA DUSURI CU GURA PLINA DE CRENVURSTI DE LA TOVARASII DE CELULA
ANONIM
09 Noi 2016

Sa remarcam totusi ca modul in care domnul Victor Pota priveste asupra evolutiilor viitoare il poate aduce pe acesta mai aproape de ocazia de a fi nominalizat pentru o eventuala promovare in evolutiile politice ale PSD, dumnelui parind a avea un model asemanator cu al luo Donald Trump de a percepe activitatea politica ?
ANONIM
09 Noi 2016

Acest plagiator jegos cu o gramada de dasare penale urmas al bolsevicului ilici si al puscariasului nastase din organizatia mafiota psd nu are nici o calitate sa-si dea cu parerea pe tema alegerilor din USA. El isi poate da cu parerea doar la DNA.sau pe tema dosarelor penale ale sale.
ANONIM
09 Noi 2016

Totusi domnul Victor Ponta pare oarecum "pliat" pe modelul de politica propus de domnul Trump, ca si alti domni precum Traian Basescu sau Tariceanu sau chiar si Bogdan Diaconu, care a iesit cu un mesaj de felicitare ?
ANONIM
09 Noi 2016

Nu remarcati totusi ca unii dintre cei mentionati par in relatia de "constientizare a politicii" cu domnul Donald Trump precum matricea cu determinantul acesteia ?
ANONIM
09 Noi 2016

Ati putea citi totusi la comentariu anterior "matricea cu determinantii acesteia", determinantii find si astia de mai multe ordine ?
CASLARU SAVIN
09 Noi 2016

dl ponta este indreptatit sa si dea cu parerea dansul afost premier al Romaniei Liftele pnl iste fascistoide si criminali pnl isti sa se abtina Ei cu guvernul zero nu au realizat absolut nimic ia putorile liberale sa puna osul la munca ca de rautate gratuita poporul acesta este satul N u mai fiti isterici luati va pastilele la timp putori nebune
POIANA VICTOR
09 Noi 2016

De mania unor imbecili care nu sunt capabili de nimic sa te feresti cand vad ca tu esti bun si te pricepi devin rai si isterici PROSTII ASTIA pnlISTI SUNT ESENTA PROSTIEI SI A RAUTATII
Random imageUltimele stiri


loading...