2018-12-15 22:47


Victor Ponta: Arestarea lui Dan Şova fără să fie trimis în judecată ar fi un gest politic

 |  07:16
Victor Ponta: Arestarea lui Dan Şova fără să fie trimis în judecată ar fi un gest politic

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu intenţionează să-i ceară demisia din PSD senatorului Dan Şova. Ponta a ţinut să precizeze că cererea de arestare a acestuia, fără a fie trimis în judecată, ar fi un gest politic.

Fiind întrebat de jurnalişti dacă i-a cerut sau îi va cere lui Dan Şova demisia din partid, Victor Ponta a spus că nici nu ia în calcul acest lucru.

"Nu, nici vorbă. În continuare voi cere un singur lucru şi voi pune o întrebare mai ales după cazul atât de dezbătut în ultimele zile: există vreo justificare pentru care un om nu este trimis în judecată după opt ani de zile, dar trebuie să fie arestat?! Eu nu găsesc nicio justificare decât una politică, pur politică! Ori, justiţia nu trebuie să facă politică, justiţia trebuie să facă justiţie. Dacă cineva a încălcat legea, după opt ani, şi a fost prins, trebuie trimis în faţa judecătorilor să se apere, să fie achitat sau condamnat. Să spui cred că este doar un gest politic şi atunci de ce trebuie să-i cer eu ceva domnului Şova ?", a precizat premierul Victor Ponta.

Chestionat dacă procurorii fac gesturi politice, Victor Ponta a afirmat: "Eu v-am spus ce aveam de spus".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-28

TAGURI: victor, ponta, arestare, dan, sova, fara, trimite, judecata, este, gest, politic, cere, demisie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
07 Iun 2015

intamplator sau nu....astia si-au constituit o grupare mafiota in judetele OLT si DOLJ...dar nu numai acolo....au jefuit cu nesimtire tot ce au prins...paduri terenuri....SCHWEIGHOFFER-DUSA-PONTA-SOVA...GRUP ORGANIZAT DE MAFIOTI....SCARBE SI JIGODII TRADATOARE....SPALATORIA DE BANI ROTSCHILD-SOROS....BANCHERII-TZEPARI DE LA MALTA....SI-AU PUS MARIONETELE LA GUVERN...TRADATORI....MAFIOTI
Random imageUltimele stiri


loading...