2018-11-18 08:24


Victor Ponta: Dacă preşedintele Băsescu s-a apucat de strategia agricolă înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de premier

 |  07:13
Victor Ponta: Dacă preşedintele Băsescu s-a apucat de strategia agricolă înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de premier

Premierul a declarat, luni seară, într-o intervenţie televizată de la Beijing, că, dacă preşedintele Traian Băsescu este preocupat de strategia agricolă, atunci înseamnă că acesta se pregăteşte pentru funcţia de prim-ministru, şeful Guvernului precizând că afirmaţia sa este “o glumă”.

“Dacă pot să glumesc, dacă domnul preşedinte Băsescu s-a apucat de strategia agricolă, înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de prim-ministru, că nu are nicio legătură Preşedinţia cu agricultura”, a spus Ponta la Antena 3, răspunzând unei remarci a moderatorului care a spus că, în timp ce şeful Guvernului caută investitori în ţările asiatice, şeful statului “s-a apucat” să facă strategia agricolă.

Victor Ponta a mai spus că nu vede posibilă o rocadă între el şi Traian Băsescu, reafirmându-şi, totodată, susţinerea pentru Crin Antonescu la Cotroceni.

“Nu, o să merg la Cotroceni la învestirea lui Crin Antonescu cu mare plăcere, aşa cum şi el a fost la învestirea mea în funcţia de prim-ministru”, a spus Ponta.

Luni, Traian Băsescu a declarant că raportul Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România reprezintă cel mai bun document strategic în domeniu, după Revoluţie, invitând, totodată, toate partidele politice să semneze un pact pentru agricultură, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-02

TAGURI: Victor, Ponta, Traian, Basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
02 Iul 2013

Basescu ca primministru este muuuuuult mai bun decit plagiatorul mitoman ponta, cacarau e bun de pus la muzeu cu ciorbea daca sar putea.
RAMONA
02 Iul 2013

De acord cu Mariana,Ponta sa nu revina din CHINA.
Random imageUltimele stiri


loading...