2018-12-12 05:12


Victor Ponta: Dacian Cioloş a primit informații greșite de la consilierii săi tehnocrați sau urechiști

 |  12:17
Victor Ponta: Dacian Cioloş a primit informații greșite de la consilierii săi tehnocrați sau urechiști

Fostul premier Victor Ponta a precizat duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că referitor la afirmaţiile prim-ministrului Dacian Cioloș cu privire la blocarea Programului Operațional Regional, că acesta a primit informații greșite de la consilierii săi "tehnocrați" sau "urechiști".

"Joi, în baza unor informatii greșite primite probabil de la consilierii săi "tehnocrați" (sau urechiști), dl Cioloș anunța că Programul Operațional Regional e blocat! Mă bucur că s-a lămurit rapid că nu era deloc așa (noroc cu lămuririle prompte ale Comisiei Europene) și a făcut precizările necesare. Să greșești e uman, să perseverezi...", a comentat Victor Ponta.

"Înțeleg formula "politică" prin care "programul s-a deblocat în urma unei discuții cu dna Crețu". Ce bine ar fi să fie așa simplu — dar un simplu telefon la Marius Nica (fost ministru al fondurilor europene — n.r.) și se lămureau lucrurile imediat", a completat fostul premier.

Victor Ponta consideră că este important pentru România să evite în viitor asemenea "gafe".

"Acum mergem spre 70% cu toate programele operaționale, cu o capacitate administrativă radical schimbată și îmbunătățită prin munca multor oameni de bună credință! Nu degeaba în 2014 am fost locul 1 în UE la creșterea procentuală a absorbției de fonduri structurale! Și putem să rămânem așa și în 2016", a susţinut Victor Ponta.

Premierul Dacian Cioloș a anunţat, joi, după discuția cu comisarul european Corina Crețu, că Programul Operațional Regional aferent perioadei 2007-2013 este blocat în urma unui audit al Comisiei Europene.

Corina Crețu a explicat ulterior că Programul Operațional Regional nu este întrerupt formal, existând o scrisoare de atenționare din partea Comisiei Europene privind anumite corecții financiare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22
Citeste si:
Dacian Cioloş: Programul Operațional Regional (POR) aferent perioadei 2007-2013, BLOCAT

TAGURI: victor ponta, dacian ciolos, informatie, gresita, consilier, tehnocrat, urechisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...