2018-12-10 05:12


Victor Ponta, de 1 Mai: România este o ţară a oamenilor muncitori, trebuie susţinuţi toţi cei care muncesc

 |  12:47
Victor Ponta, de 1 Mai: România este o ţară a oamenilor muncitori, trebuie susţinuţi toţi cei care muncesc

Premierul Victor Ponta a precizat, vineri, de 1 Mai, că "România este o țară a oamenilor muncitori, iar soluția pentru o economie care să aducă prosperitate tuturor (...) este susținerea tuturor celor care muncesc".

"Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii, gândurile noastre se îndreaptă către cei care prin eforturile lor ajută la construirea unei Românii moderne, puternice, respectate. România este o țară a oamenilor muncitori, iar soluția pentru o economie care să aducă prosperitate tuturor, o economie progresistă, este susținerea tuturor celor care muncesc. Așa cum o țară nu se poate dezvolta în lipsa unei economii puternice, la fel o economie puternică nu se poate construi fără respectarea drepturilor și demnității celor care muncesc", a precizat premierul Victor Ponta în mesajul său.

Prim-ministrul a mai spus că aceste elemente privind economia progresită au ghidat politicile aplicate de Guvern începând cu mai 2012.

"Suntem susținători ai unei economii progresiste, iar aceste elemente sunt cele care au ghidat politicile pe care le-am aplicat începând cu mai 2012. După ani de austeritate dură, prezentată ca soluție minune pentru relansarea economiei, am demonstrat că reconstrucția se poate face, în mod corect, sprijinind deopotrivă mediul economic și oamenii simpli", a afirmat premierul.

"Știm că mai sunt multe de făcut și tocmai de aceea vrem să continuăm pe aceeași linie, în care armonizăm politicile de stimulare directă a economiei cu cele de îmbunătățire a vieții românilor. De aceea, ne propunem să reducem TVA pentru toată economia, după ce am redus TVA la produsele de panificație și am decis reducerea TVA la alimente; vrem să continuăm reducerea CAS, astfel încât să apară noi locuri de muncă; vrem să reducem cota unică astfel încât în buzunarele românilor să rămână mai mulți bani; să promovăm o lege a salarizării care să aducă echitatea în sistemul public; vrem să continuăm creșterea salariului minim; vrem să aplicăm măsuri și strategii pentru incluziunea socială, creșterea ocupării în rândul tinerilor și reducerea sărăciei. Mulțumesc românilor care construiesc, prin munca lor, România Puternică!", a completat premierul Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-01

TAGURI: victor, ponta, 1, mai, romania, este, tara, om, muncitor, trebuie, sustine, munceste, economie, prosperitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DFBVCH
01 Mai 2015

Daniel Moldoveanu este in delegatia lui Ponta
ANONIM
01 Mai 2015

PINOKIO nu are cum sa recunoasca nenorocirea in care se regaseste Ro si anume ca este condusa de INFRACTORI si MAFIOTI in asemenea conditii e vorba ca tara e a HOTILOR, IMPOSTORILOR, TALHARILOR, etc
Random imageUltimele stiri


loading...