2018-11-16 11:47


Victor Ponta despre ancheta de la liceul “Dimitrie Bolintineanu”: Nu politizez un dosar penal

 |  15:51
Victor Ponta despre ancheta de la liceul “Dimitrie Bolintineanu”: Nu politizez un dosar penal

Premierul Victor Ponta a declarat luni că nu crede că ancheta declanşată de Parchet la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală cu privire la examenul de bacalaureat are o ţintă politică.

Întrebat dacă ancheta are legătură cu faptul că primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, patronează acest sector, Victor Ponta a replicat că fosta directoare a acestei instituţii, Costica Vărzaru, este membră a Partidului Democrat Liberal.

"Eu nu cred că ancheta declanşată de Parchet are o ţintă politică, pentru că ştiu că doamna directoare care a fost arestată este membră PDL. Şi nu cred acuma că domnul Blaga, care de altfel nu face nimic, ar fi în stare să facă ceva legat de educaţie. Nu ştiu, dacă e membră a PDL, e treaba ei, nu vreau să politizez un dosar penal. Şi nu cred că s-a făcut pe considerentul că directoarea e de la PDL sau de la altcineva, cred că s-a făcut pe baza informaţiilor privind desfăşurarea unor activităţi ilegale. E treaba Parchetului, dar de fapt a judecătorilor, nu asta mă interesează şi nu asta e competenţa mea. Dar, când vorbim de o şcoală, când vorbim de poliţişti, da, aia e de competenţa mea şi am dreptul să ştiu", a subliniat premierul Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08
Citeste si:
Victor Ponta: În faţa mea, ministrul de Interne este responsabil în cazul audierilor de la liceul Dimitrie Bolintineanu
Tiberiu Niţu cere clarificări în cazul fraudei de la “Dimitrie Bolintineanu”
UPDATE. 100 de elevi de la liceul “Dimitrie Bolintineanu”, audiaţi de poliţie săptămâna viitoare
Costica Vărzaru, directoarea Liceului “Dimitrie Bolintineanu”, arestată preventiv

TAGURI: victor, ponta, ancheta, dimitrie, bolintineanu, liceu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...